Συνεχης ενημερωση
Τρία νέα υπερσύγχρονα SPRIDER STORES εγκαινιάζονται μέσα στο Σεπτέμβριο σε ΄Aρτα και Χίο. Με την ένταξη των νέων καταστημάτων, το δίκτυο της αλυσίδας SPRIDER STORES θα διαθέτει πλέον 43 σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, το SPRIDER STORES ΄Αρτας αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 15 Σεπτεμβρίου. Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο επί της περιφερειακής οδού ΄Αρτας-Ιωαννίνων ενώ εκτείνεται σε δύο επίπεδα συνολικού μεγέθους 1.124 τ.μ. Τόσο η στρατηγικά επιλεγμένη τοποθεσία όσο και οι μοναδικοί χώροι και η σύγχρονη αισθητική του καταστήματος ήταν αποτέλεσμα ενδελεχούς μελέτης, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.
Επιπρόσθετα, δύο νέα SPRIDER STORES προγραμματίζονται να λειτουργήσουν στη Χίο στις 21 Σεπτεμβρίου. Με συνολική επιφάνεια περίπου 500 τ.μ. το καθένα, τα νέα καταστήματα δημιουργήθηκαν με στόχο την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών ένδυσης και υπόδησης του ανδρικού και γυναικείου κοινού ξεχωριστά. Κάθε κατάστημα διαθέτει ειδικά χωροθετημένα τμήματα με μια ευρεία γκάμα ειδών τόσο για άνδρες - αγόρια όσο και για γυναίκες - κορίτσια αντίστοιχα. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρό πλεονέκτημα της θέσης των δύο καταστημάτων που βρίσκονται επί των οδών Αεροπόρου Ροδοκανάκη 39 και Λεωφ. Ενώσεως 48 και Γυφτοπούλου, στο Κάτω Βαρβάσι, αποτελεί το γεγονός ότι απέχουν ελάχιστα μέτρα από το άνετο parking του Δήμου.
Η ένταξη των ανωτέρω καταστημάτων συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων της αλυσίδας SPRIDER STORES, επισφραγίζοντας την απρόσκοπτη υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος για ανανέωση των υφιστάμενων σημείων πώλησης και τη δημιουργία νέων.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (21)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (11)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
