Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 29/06/2012 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της στην έδρα της εταιρείας, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος.
Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν 28 μέτοχοι και εκπρόσωποι μετόχων που αντιπροσώπευσαν 5.542.336 μετοχές της εταιρείας, επί συνόλου μετοχών 7.085.888, ήτοι ποσοστό 78.22% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας. Η Γενική Συνέλευση έλαβε ομόφωνα τις ακόλουθες αποφάσεις για κάθε ένα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
1) Στο πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης, για το οποίο παρέστησαν και ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 5.542.336 μετοχές της εταιρείας επί συνόλου 7.085.888 μετοχών, ήτοι ποσοστό 78.22% του μετοχικού κεφαλαίου, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι Οικονομικές Καταστάσεις της περιόδου 01.01.2011 - 31.12.2011.
2) Στο δεύτερο θέμα ημερήσιας διάταξης, για το οποίο παρέστησαν και ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 5.542.336 μετοχές της εταιρείας επί συνόλου 7.085.888 μετοχών, ήτοι ποσοστό 78.22% του μετοχικού κεφαλαίου, απαλλάχθηκαν ομόφωνα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Ορκωτός Ελεγκτής - Λογιστής από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την περίοδο 01.01.2011 - 31.12.2011.
3) Στο τρίτο θέμα ημερήσιας διάταξης, για το οποίο παρέστησαν και ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 5.542.336 μετοχές της εταιρείας επί συνόλου 7.085.888 μετοχών, ήτοι ποσοστό 78.22% του μετοχικού κεφαλαίου, εκλέχθηκε ομόφωνα Νόμιμος Ελεγκτής για τη χρήση 2012 ο κ. Γρηγόριος Μαντζάρης (Α.Μ. Ε.Λ.Τ.Ε. 1495) και ως αναπληρωματικός ο κ. Παντελής Παπαιωάννου (Α.Μ. Ε.Λ.Τ.Ε. 1647) της εταιρείας ACES Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ και ορίστηκε η αμοιβή αυτών. Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τη χορηγηθείσα σε αυτούς αμοιβή για τη χρήση 01.01.2011 - 31.12.2011.
4) Στο τέταρτο θέμα ημερήσιας διάταξης, για το οποίο παρέστησαν και ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 5.542.336μετοχές της εταιρείας επί συνόλου 7.085.888 μετοχών, ήτοι ποσοστό 78,22% του μετοχικού κεφαλαίου, εγκρίθηκε ομόφωνα η αμοιβή του Διευθύνοντος Συμβούλου για την περίοδο 01.07.2011 - 29.06.2012 και λήφθηκε απόφαση για την ανανέωση της σύμβασής του για ένα έτος.
5) Στο πέμπτο θέμα ημερήσιας διάταξης, για το οποίο παρέστησαν και ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 5.542.336 μετοχές της εταιρείας επί συνόλου 7.085.888 μετοχών, ήτοι ποσοστό 78.22 % του μετοχικού κεφαλαίου, εξελέγη ομόφωνα νέο Διοικητικό Συμβούλιο. σύμφωνα δε με το Ν. 3016/2002, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις ιδιότητες των μελών ως εκτελεστικών, μη εκτελεστικών και ανεξάρτητων μη εκτελεστικών, ως ακολούθως:
1. Νικόλαος-Δαούλης Ρεμαντάς, εκτελεστικό μέλος
2. Αντώνης Δαρμής, εκτελεστικό μέλος
3. Δημήτριος Ρεμαντάς, μη εκτελεστικό μέλος
4. Αφροδίτη Πετρίδου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και
5. Άγγελος Περβανάς, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
6) Στο έκτο θέμα ημερήσιας διάταξης, για το οποίο παρέστησαν και ψήφισαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 5.542.33 μετοχές της εταιρείας επί συνόλου 7.085.888 μετοχών, ήτοι ποσοστό 78.22 % του μετοχικού κεφαλαίου, εγκρίθηκε η παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Νικόλαο ? Δαούλη Ρεμαντά και Αντώνη Δαρμή, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού, να ενεργούν πράξεις που ανάγονται στο σκοπό της εταιρείας.
-
17:50 Στις φλόγες εστιατόριο στο κέντρο του Παρισιού εν μέσω των διαδηλώσεων "Ας μπλοκάρουμε τα πάντα"
-
17:45 Η ανακοίνωση της Helleniq Energy για τον διαγωνισμό της Κρήτης
-
17:43 Χρηματιστήριο: Έπιασε "αθόρυβα" τις 2.030 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες
-
17:42 Χέγκσεθ: Η Ουάσινγκτον δεν επιδιώκει σύγκρουση με το Πεκίνο
-
17:35 Νεπάλ: Μεταβατική πρωθυπουργός η πρώην πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Σουσίλα Κάρκι
-
17:34 Μόσχα: "Μύθοι" όσα λέγονται για τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
17:32 Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Η ΝΑ Ευρώπη ηγέτης στον ευρωπαϊκό και διατλαντικό ενεργειακό χάρτη
-
17:31 Στ. Παπασταύρου για Chevron - Helleniq Energy: Η Ελλάδα βάζει γερά θεμέλια για την ενεργειακή της αυτάρκεια
-
17:28 Το Ισραήλ χτύπησε τη Σαναά, μεταδίδουν ΜΜΕ στην Υεμένη
-
17:15 Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (149)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (39)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (19)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
