Συνεχης ενημερωση
Η COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 στα γραφεία της έδρας της στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, η Τακτική Γενική Συνέλευση, με τη συμμετοχή επτά (7) μετόχων. Παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν μέτοχοι της εταιρίας που εκπροσωπούσαν το 50,32% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου (6.255.862 επί συνόλου 12.431.980 μετοχών).
Ειδικότερα ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:
1. Για το πρώτο θέμα ημερησίας διάταξης η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα (ήτοι με ψήφους 6.255.862 επί συνόλου 12.431.980) τις Οικονομικές Καταστάσεις της 18ης εταιρικής χρήσης (01/01/2011 έως 31/12/2011), καθώς και τις Εκθέσεις Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή επί των πεπραγμένων της κλειόμενης χρήσης.
2. Για το δεύτερο θέμα ημερησίας διάταξης η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών της εταιρίας από κάθε ευθύνη για τη δραστηριότητά τους κατά την εταιρική χρήση που έληξε την 31.12.2011 (01.01.2011 έως 31.12.2011).
3. Για το τρίτο θέμα ημερησίας διάταξης η Γενική Συνέλευση εξέλεξε ομόφωνα τους τακτικούς και αναπληρωματικούς ελεγκτές της 19ης εταιρικής χρήσης από την εταιρία PKF Ευρωελεγκτική Α.Ε. Συγκεκριμένα ορίστηκε ως τακτικός Ορκωτός Ελεγκτής-Λογιστής ο κ. Πάτσης Παναγιώτης με Α.Μ.Σ.Ο.Ε.Λ. 11921 και ως αναπληρωματικός Ορκωτός Ελεγκτής-Λογιστής ο κ. Κωφόπουλος Χαράλαμπος με Α.Μ.Σ.Ο.Ε.Λ. 13701.
4. Για το τέταρτο θέμα ημερησίας διάταξης η Γενική Συνέλευση επανεξέλεξε ομόφωνα ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με πενταετή θητεία, ήτοι έως 30/06/2017, τους κάτωθι:
- Βασίλειο Θωμαΐδη, Εκτελεστικό Μέλος
- Σωτήριο Δουρδούμα, Εκτελεστικό Μέλος
-Άννα Θωμαΐδου, Μη Εκτελεστικό Μέλος
- Αναστάσιο Αλεξανδρίδη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
- Χαράλαμπο Φιλαδαρλή, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
- Ζαχαρία Αγγέλου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Οι κ.κ. Αναστάσιος Αλεξανδρίδης, Χαράλαμπος Φιλαδαρλής και Ζαχαρίας Αγγέλου αποφασίστηκε να απαρτίζουν την Επιτροπή Ελέγχου του Ν. 3693/2008.
5. Για το πέμπτο θέμα ημερησίας διάταξης η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τη χορήγηση αδείας στα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και στα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που έχουν ίδιο ή παρεμφερή επιχειρηματικό σκοπό.
6. Για το έκτο θέμα ημερησίας διάταξης η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τη χορήγηση αδείας για σύναψη συμβάσεων της εταιρίας με νομικά πρόσωπα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 23, παρ. 1, του Κ.Ν. 2190/1920.
7. Για το έβδομο θέμα ημερησίας διάταξης η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την ανάθεση αρμοδιότητας στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, να εξετάσει τη λήψη μέτρων για τη βελτίωση της σχέσης των ιδίων κεφαλαίων προς μετοχικό κεφάλαιο, ώστε να μη συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του εδαφίου γ΄ της παρ. 1 του άρθρου 48 Κ.Ν. 2190/20, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες της αγοράς καθώς και τα στοιχεία της εταιρίας και να προτείνει την ακριβή διαδικασία επίλυσης του ανωτέρω θέματος, στο αμέσως προσεχές μέλλον.
8. Για το όγδοο θέμα ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση μεταξύ λοιπών ενημερώσεων των μετόχων αναφορικά με την τρέχουσα εξέλιξη των γενικών θεμάτων της εταιρίας, προενέκρινε ομόφωνα, για τη χρήση του 2012, να χορηγηθεί αμοιβή στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, η οποία δεν θα υπερβαίνει το ποσό των € 75.000,00 ετησίως, για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην εταιρία ασκώντας τα καθήκοντά του.
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
11:28 ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου
-
11:21 ΟΗΕ-Κυπριακό: Μια νέα άτυπη διάσκεψη 5+1 πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη
-
11:21 Cetracore-Jetoil: Αιφνιδιαστική αναστολή λειτουργίας της εταιρείας λόγω κυρώσεων κατά Ρωσίας
-
11:11 Ρωσία: Ανακοίνωσε ότι πήρε τον "έλεγχο" της πόλης Κουπιάνσκ
-
11:07 Χρηματιστήριο: Συγκρατημένη υποχώρηση με ενδείξεις profit taking
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (31)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (15)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (11)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (8)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (5)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ