Συνεχης ενημερωση
Η «ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε.» ανακοινώνει το Τροποποιημένο Οικονομικό Ημερολόγιο του 2012, σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.3.1 του κανονισμού του χρηματιστηρίου Αθηνών:
Ημερομηνία ανακοίνωσης των Στοιχείων & πληροφοριών και της ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Πέμπτη 29/03/2012 μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α.
Ημερομηνία ανακοίνωσης των Στοιχείων & πληροφοριών και της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης στον εταιρικό ιστότοπο www.kepenos.gr και δημοσίευσης στον τύπο: Παρασκευή 30/03/2012.
Ημερομηνία Τακτικής Γενικής Συνέλευσης: Δευτέρα 25/06/2012.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας προτείνει στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2011.
Ημέρα Τετάρτη 29η Αυγούστου 2012: Αποκοπή δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ύψους ευρώ 0,165 ανά μετοχή.
Ημέρα Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012: Ημέρα προσδιορισμού δικαιούχων επιστροφής κεφαλαίου (record date).
Ημέρα Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012: Έναρξη καταβολής επιστροφής κεφαλαίου.
Η επιστροφή κεφαλαίου υπόκειται στην έγκριση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 25ης Ιουνίου 2012. Περισσότερες λεπτομέρειες για την καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρείας. Οι ημερομηνίες ενδέχεται να τροποποιηθούν για λόγους που έχουν να κάνουν με την πραγματική ημ/νία δημοσίευσης της απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κομισιόν: "Πράσινο φως" για το πρόγραμμα SAFE ύψους €150 δισ. - Η Ελλάδα εξασφάλισε πάνω από €700 εκατ.
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (40)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (20)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
