Συνεχης ενημερωση
O Όμιλος των εταιρειών της ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το Α τρίμηνο 2012 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.).
Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε το Α τρίμηνο 2012 σε € 853 χιλ. έναντι € 7,79 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο 2011, ενώ ο κύκλος εργασιών σε εταιρικό επίπεδο διαμορφώθηκε σε € 857χιλ. έναντι € 5,4 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο 2011.
Τα λειτουργικά αποτελέσματα σε επίπεδο Ομίλου – EBITDA - για το Α τρίμηνο 2012 διαμορφώθηκαν κερδοφόρα στα € 160 χιλ. έναντι € 900 χιλ. το αντίστοιχο τρίμηνο 2011, ενώ σε εταιρικό επίπεδο επίσης κερδοφόρα και ανήλθαν σε € 360 χιλ. έναντι € 670 χιλ. το αντίστοιχο τρίμηνο 2011.
Το σύνολο των Ιδίων Κεφαλαίων σε επίπεδο Ομίλου διαμορφώθηκε το Α τρίμηνο 2012 σε € 70,23 εκατ. έναντι € 70,6 εκατ. της 31/12/2011.
Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο του Ομίλου της ΜΟΧΛΟΣ στο τέλος της χρήσης 2011 ανερχόταν σε € 120,78 εκατ.
Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση εξακολουθεί να επηρεάζει τα αποτελέσματα του Ομίλου, δεδομένου ότι ο κατασκευαστικός κλάδος που δραστηριοποιούνται οι εταιρείες του ομίλου, έχουν πληγεί περισσότερο από άλλους κλάδους. Στο πλαίσιο αυτό η Διοίκηση του Ομίλου, εντείνει τις προσπάθειές της για την ανάληψη δημοσίων έργων στον κατασκευαστικό τομέα και συγκεκριμένα:
η κοινοπραξία «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.» υπέγραψε πρόσφατα με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. τη σύμβαση κατασκευής του έργου «ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΝΙΚΗ: ΤΜΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑ – ΝΙΚΗ (50.3)» με συνολικό προϋπολογισμό σύμβασης €54,459,286 πλέον Φ.Π.Α. Η συμμετοχή της ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. στην κατασκευή του έργου είναι 50%.
έχει κληθεί ως ανάδοχος τις προσεχείς ημέρες του Ιουνίου 2012 για υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατασκευή αυτοκινητοδρόμου με τα σύνοδα του έργα στο τμήμα: Νέα κοίτη Σπερχειού - τέλος Α.Κ. Ροδίτσας του άξονα Π.Α.Θ.Ε. » με συνολικό προϋπολογισμό σύμβασης €41,788,617 πλέον Φ.Π.Α. Η συμμετοχή της ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. στην κατασκευή του έργου είναι 100%.
επίκειται κλήση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Διευθέτηση ρέματος Εσχατιάς - τμήμα 1ο (από
πλατεία Ιλίου έως συμβολή αγωγού Ευπυρίδων)» μέσω της κοινοπραξίας «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.- ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε.» με συνολικό προϋπολογισμό σύμβασης €59,162,873 πλέον Φ.Π.Α. Η συμμετοχή της ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. στην κατασκευή του έργου είναι 25%.
-
12:08 Ρωσία μετά τις απειλές Τραμπ: Οι κυρώσεις ποτέ δεν θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε πορεία
-
12:04 Αδ. Γεωργιάδης: Από το 2026 θα ενταχθούν στην κατηγορία για βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές
-
12:02 Η DKG Development ολοκλήρωσε έργα ανακατασκευής στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου
-
11:58 Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα θέλει να μειώσει φόρους - Είναι πλέον από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ΕΕ
-
11:50 Καλάβρυτα: Συνελήφθη ηγούμενος μονής που προσπάθησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες
-
11:50 ΕΚΤ: Τέλος οι μειώσεις επιτοκίων; Πέντε ερωτήματα που απασχολούν τις αγορές εν όψει της συνεδρίασης της Πέμπτης
-
11:36 Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
11:36 Ιαπωνία: Πρώην ΥΠΕΞ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά την παραίτηση του Σιγκέρου Ισίμπα
-
11:32 Γερμανία: 10 δισ. για σειρήνες και καταφύγια
-
11:29 Πολωνία: Συνοριοφύλακες βρήκαν θραύσματα από drone κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Το φορολογικό σύστημα ακυρώνει την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (49)
-
Και πάλι όλοι μαζί (11)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (8)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (7)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (7)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Πέντε νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (4)
-
Live η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ - Κ. Πιερρακάκης: Μεταρρύθμιση για δημογραφικό και μεσαία τάξη - Κατάργηση προσωπικής διαφοράς και φοροελαφρύνσεις (4)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (4)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (4)
-
Όλα για την πολιτική... (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
