Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 27-Απρ-2012 17:37

    Ελλάκτωρ: Απάντηση σε ερώτηση του ΧΑ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε απάντηση της με αριθμ. πρωτ. 8888/27.4.2012 επιστολής σας, αναφορικά με το δημοσίευμα της από 27.4.2012 στην ηλεκτρονική σελίδα euro2day.gr και με τίτλο ‘Ελλάκτωρ: Ψήνεται deal για … Άνεμος’, σας ενημερώνουμε ότι:

    Όπως αναφέρθηκε στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη του Ομίλου μας (2.4.2012, Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2011) και με δεδομένη τη δύσκολη χρηματοοικονομική συγκυρία στην Ελλάδα, προτεραιότητα για τη Διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ αποτελεί η συνολική αντιμετώπιση του δανεισμού και συνεπώς και η σταδιακή απομόχλευση του ισολογισμού της. Στο πλαίσιο αυτό διερευνάται η αξιοποίηση των συμμετοχών και των στοιχείων ενεργητικού της Εταιρείας.

    Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη σχετικά με τα ανωτέρω. Σε περίπτωση ανακοινώσιμων γεγονότων, θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και το επενδυτικό κοινό.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ