Συνεχης ενημερωση
Η INTRALOT υποστηρίζει το Gaming Forum 2012 ως χρυσός χορηγός, ενθαρρύνοντας πάντα πρωτοβουλίες που προωθούν την καινοτομία. Η φετινή πρεμιέρα του Forum στοχεύει να εγκαινιάσει μία ετήσια πλατφόρμα επικοινωνίας για τους επαγγελματίες του κλάδου, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, τη συζήτηση των νέων τάσεων και τη δημιουργία μίας κοινότητας ανάπτυξης παιχνιδιών. Το διήμερο Gaming Forum, που θα συνδιοργανωθεί από το Ινστιτούτο τεχνολογίας ΑΙΤ και το Βρετανικό Συμβούλιο, θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Απριλίου 2012 στον πολυχώρο “The HUB Events” στην Αθήνα.
Η INTRALOT θα είναι επίσης χορηγός του Popular Choice Award στο Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Gaming Forum. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους της παγκόσμιας και ελληνικής αγοράς του Gaming, του Βρετανικού Συμβουλίου και της ακαδημαϊκής κοινότητας θα επιλέξει τις καλύτερες ιδέες παιχνιδιών. Ο νικητής της κατηγορίας Popular Choice Award θα αναδειχθεί μέσα από μία ανοιχτή δημόσια ψηφοφορία στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Διαγωνισμός έχει ως στόχο να επιβραβεύσει την ανάπτυξη καινοτόμων και πρωτότυπων παιχνιδιών ψυχαγωγίας, παιχνιδιών στα κοινωνικά δίκτυα (social games), καθώς και επαγγελματικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών.
Το διήμερο Gaming Forum θα ξεκινήσει την πρώτη ημέρα με την Ημερίδα και το Διαγωνισμό και θα ολοκληρωθεί τη δεύτερη ημέρα με το Gaming Arena. Στην Ημερίδα ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες του κλάδου θα συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας παιχνιδιών και τις εφαρμογές τους σε τομείς όπως η εκπαίδευση, το gaming μάρκετινγκ, το branding, τη συμμετοχή του κοινού, κ.α. Ο Διαγωνισμός έχει ως στόχο να φέρει κοντά τους σχεδιαστές με τους λάτρεις των παιχνιδιών και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη καινοτόμων και πρωτότυπων παιχνιδιών. Το Gaming Arena είναι ένα φεστιβάλ βασισμένο στη κουλτούρα των video game, με διαγωνισμούς στα πιο δημοφιλή παιχνίδια της αγοράς, μουσική, προκλήσεις και δώρα για το κοινό.
-
11:45 Λίβανος: Ένας νεκρός σε ισραηλινό πλήγμα κατά αυτοκινήτου
-
11:42 Το νέο πρόγραμμά της παρουσιάζει απόψε η Πλεύση Ελευθερίας
-
11:40 ΗΠΑ: Υποχωρούν τα ομόλογα εν μέσω αισιοδοξίας για το shutdown - Σε υψηλό μήνα οι αποδόσεις στη Γερμανία
-
11:23 Πάγια ρύθμιση 72 δόσεων με τεχνολογικά εργαλεία και εξατομικευμένες λύσεις ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς
-
11:10 Πανελλαδική κάλυψη των Κινητών Ομάδων Υγείας - Νέα υπηρεσία για ραντεβού μέσω ΕΟΔΥ
-
11:07 Χρηματιστήριο: Δυναμική άνοδος ακολουθώντας τη διεθνή τάση
-
11:07 e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου
-
10:51 Ενισχύεται από σήμερα το Ψηφιακό Φροντιστήριο
-
10:50 "Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
10:48 Νέα αναβολή στη δίκη Λιγνάδη
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη κηρύσσει πόλεμο στους υπαλλήλους - και δεν θα έχει καλή κατάληξη
-
Θα σώσει ή θα "γκρεμίσει" τη Νέα Υόρκη ο φόρος Μαμντάνι για τους εκατομμυριούχους;
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (34)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (20)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (17)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (6)
-
Μουντρούχα τέχνη (4)
-
Νέα αναβολή στη δίκη Λιγνάδη (2)
-
Η άμυνα φέρνει κοντά Γερμανία και Τουρκία (2)
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ