Συνεχης ενημερωση
Η Γενική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. ανακοινώνει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, της 17/02/2012, αποφάσισε τη μετατροπή του συνόλου των 10.000.000 μη εισηγμένων προνομιούχων, εξαγοράσιμων και μετατρέψιμων ονομαστικών μετοχών, άνευ δικαιώματος ψήφου και άνευ σωρευτικής απόδοσης, ονομαστικής αξίας 4,50 ευρώ που προέκυψαν από την απόφαση της από 15/12/2010 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, σε 150.000.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, μετά δικαιώματος ψήφου ,ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ.
Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την υπ΄ αριθμ. Κ2-1584/06.03.2012 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρίας συνεπεία της εν λόγω μετατροπής.
Το Χ.Α. κατά την συνεδρίασή του, της 16/03/2012 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που προκύπτουν από την μετατροπή.
Η έναρξη διαπραγμάτευσης των 150.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ της εταιρίας στο Χ.Α. ορίζεται για την 21/03/2012.
Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. θα ανέρχεται σε 1.729.744.037 κοινές ονομαστικές μετοχές και οι νέες μετοχές θα είναι πιστωμένες στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των Μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ).
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας 210 6975704.
-
07:37 Το τοπ 5 των νησιών που προτίμησαν φέτος οι Έλληνες για διακοπές
-
07:35 Με υψηλό ρυθμό τρέχουν οι αιτήσεις συνταξιοδότησης – Μειώθηκαν οι εκκρεμείς - Τα στοιχεία του εξαμήνου (πίνακες)
-
07:30 Σαράντης: Μετατρέπει το Carroten σε παγκόσμια μάρκα
-
07:30 Η "απελπισμένη" στροφή της Ρωσίας: Ο αγωγός Power of Siberia 2 σηματοδοτεί υποταγή στην Κίνα
-
07:30 ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δρομολογεί την έκδοση νέου ομολογιακού δανείου 500 εκατ. ευρώ
-
07:30 Aktor - Prodea Investments: Οι λόγοι πίσω από την ακύρωση του "ντιλ" των 580 εκατ. ευρώ
-
07:30 Στα ύψη παραμένουν οι οφειλές του κράτους σε ιδιώτες - Πρωταθλητές τα νοσοκομεία
-
07:30 Elvalhalcor: Πώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις των δασμών και του ενεργειακού – τα πλεονεκτήματα του ομίλου
-
07:30 Autohellas: Στόλος, στρατηγική και τουρισμός ενισχύουν τα έσοδα - Οι εκτιμήσεις για το β’ εξάμηνο
-
07:30 Forum ΑΕ: Τι αλλάζει στις εκθέσεις και ποιες νέες αγορές ανοίγονται
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (192)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (42)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (23)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο Τσάρλι Κερκ, πολιτικός ακτιβιστής και υποστηρικτής του Τραμπ (15)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (15)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (14)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
