Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 06-Μαρ-2012 10:53

    Mermeren: Αποφάσεις έκτακτης γενικής συνέλευσης

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων στα γραφεία της εταιρείας στο Prilep. Οι μέτοχοι που συμμετείχαν ή εκπροσωπήθηκαν είναι πέντε (5) και αντιπροσωπεύουν το 88,5% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας. Όλες οι στη συνέχεια αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα. 

    Σύμφωνα με την Ημερήσια διάταξη: 

    1. Εγκρίθηκε η απόφαση εκλογής ως (εκτελεστικού) Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, του κ. Ρηγόπουλου Ηλία. 

    2. Εγκρίθηκε η απόφαση διανομής παρακρατηθέντων κερδών και αποθεματικών συσσωρευμένων πριν από την 1η Ιανουαρίου 2009. Το ποσό του μερίσματος ανά μετοχή ορίζεται σε ευρώ 0,85 (μικτό). 

    Η ημερομηνία έναρξης για την πληρωμή μερίσματος για τους μετόχους της εταιρείας "Mermeren Kombinat Ad Prilep" (ΠΓΔΜ) είναι η 21η Μαρτίου 2012, η δε πληρωμή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2012.
    Δικαιούχοι μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι ΕΛ.ΠΙΣ. κατά την 23η Μαρτίου 2012, ενώ με νεότερη ανακοίνωση προς τους κατόχους ΕΛ.ΠΙΣ. η Τράπεζα Πειραιώς (ως εκδότης των ΕΛ.ΠΙΣ.) θα ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο και τρόπο καταβολής του μερίσματος.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ