Συνεχης ενημερωση
Η INTRALOT ανακοινώνει ότι η θυγατρική της, INTRALOT Australia Pty Ltd., υπέγραψε τριετές συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας της με τον κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών της Δυτικής Αυστραλίας (Lotterywest). Σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο, η υφιστάμενη συμφωνία, η οποία θα ολοκληρωνόταν το 2013, θα επεκταθεί έως το 2016.
Η INTRALOT αναλαμβάνει την προμήθεια, συντήρηση και υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Τυχερών Παιχνιδιών, το οποίο αποτελείται από την ανοιχτής αρχιτεκτονικής λύση διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών LOTOS O/S™, τη σειρά τερματικών CORONIS™ (συμπεριλαμβανομένων των τερματικών CORONIS™ HEE και CORONIS™ Ticket Checker) και την πρωτοποριακή πλατφόρμα της INTRALOT B-On™, η οποία επιτρέπει τη διαδικτυακή πώληση του συνόλου των παιχνιδιών της Lotterywest.
Η κα. Jan Stewart, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Lotterywest, σχολίασε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με την INTRALOT. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών η INTRALOT έχει υποστηρίξει τους στόχους μας να συνεχίσουμε με επιτυχία τη λειτουργία της λοταρίας μας, προσφέροντας στους κατοίκους της Δυτικής Αυστραλίας συναρπαστικές εμπειρίες συμμετοχής στα παιχνίδια μας με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία, ενώ παράλληλα, στηρίζει το όραμά μας να πρωτοστατούμε στις ενέργειες υπέρ της κοινότητάς μας. Είμαστε σίγουροι ότι μέσα στα επόμενα χρόνια, η συνεργασία μας με την INTRALOT θα είναι το ίδιο επιτυχημένη, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεισφορά μας σε κοινωφελείς σκοπούς για την ενίσχυση των κοινωνικών οργανισμών της Δυτικής Αυστραλίας, των υπηρεσιών υγείας, καθώς και των πολιτιστικών και αθλητικών οργανισμών."
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την απόφαση της Lotterywest για την επέκταση της συνεργασία μας, ως αποτέλεσμα της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προϊόντα τεχνολογικής υπεροχής που υποστηρίζουν τις προσπάθειες υλοποίησης των επιχειρηματικών στόχων τους. Χάρη στη διεθνή τεχνογνωσία και εμπειρία μας, την αφοσίωση και τη σκληρή προσπάθεια της ομάδας μας στην Αυστραλία, καθώς και την υποστήριξη της Lotterywest, κατορθώσαμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας μας και στην επίτευξη ακόμα πιο θετικών αποτελεσμάτων μέσα στα επόμενα χρόνια.”
-
11:42 Το νέο πρόγραμμά της παρουσιάζει απόψε η Πλεύση Ελευθερίας
-
11:40 ΗΠΑ: Υποχωρούν τα ομόλογα εν μέσω αισιοδοξίας για το shutdown - Σε υψηλό μήνα οι αποδόσεις στη Γερμανία
-
11:23 Πάγια ρύθμιση 72 δόσεων με τεχνολογικά εργαλεία και εξατομικευμένες λύσεις ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς
-
11:10 Πανελλαδική κάλυψη των Κινητών Ομάδων Υγείας - Νέα υπηρεσία για ραντεβού μέσω ΕΟΔΥ
-
11:07 Χρηματιστήριο: Δυναμική άνοδος ακολουθώντας τη διεθνή τάση
-
11:07 e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου
-
10:51 Ενισχύεται από σήμερα το Ψηφιακό Φροντιστήριο
-
10:50 "Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
10:48 Νέα αναβολή στη δίκη Λιγνάδη
-
10:38 COP30: Χωρίς τον Τραμπ η διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη κηρύσσει πόλεμο στους υπαλλήλους - και δεν θα έχει καλή κατάληξη
-
Θα σώσει ή θα "γκρεμίσει" τη Νέα Υόρκη ο φόρος Μαμντάνι για τους εκατομμυριούχους;
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (33)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (19)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (17)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (6)
-
Μουντρούχα τέχνη (4)
-
Νέα αναβολή στη δίκη Λιγνάδη (2)
-
Η άμυνα φέρνει κοντά Γερμανία και Τουρκία (2)
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ