Συνεχης ενημερωση
Μέσα σε εξαιρετικά απαιτητικές συγκυρίες, η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. έθεσε στόχους την αύξηση της παραγωγικότητας, την αναδιοργάνωση της οργανωτικής της δομής και την ενδυνάμωση της εμπορικής της δραστηριότητας.
Η καινοτομία στην επιχειρηματική σκέψη και δράση σε συνδυασμό με την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες, είναι τα κυρία χαρακτηριστικά της νέας στρατηγικής κατεύθυνσης.
Για την εκπλήρωση αυτών των απαιτητικών στόχων η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ απεφάσισε και έθεσε σε εφαρμογή τις ακόλουθες οργανωτικές αλλαγές:
- Την Γενική Διεύθυνση της εταιρείας ανέλαβε η κυρία Μιράντα Σφακιανάκη με μακρόχρονη εμπειρία σε άλλες διοικητικές θέσεις του Ομίλου στο χώρο του αυτοκινήτου.
-Την θέση του Chief Financial Officer ανέλαβε ο κ Γιώργος Κουκουμέλης προερχόμενος από αντίστοιχη θέση στον χώρο των ΜΜΕ και πολύχρονη εμπειρία στον τραπεζικό τομέα.
- Τη δημιουργία νέας θέσης Γενικού Εμπορικού Διευθυντή όλων των δραστηριοτήτων της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, την οποία ανέλαβε ο κ Γιώργος Γαρδέλης προερχόμενος από άλλη εμπορική διευθυντική θέση στον Όμιλο και μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου.
-Την θέση του Εμπορικού Διευθυντή της SUZUKI ανέλαβε ο κ Nicholas Bernard προερχόμενος επίσης από άλλη εμπορική διευθυντική θέση στον Όμιλο και μακρόχρονη αξιόλογη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου στην Αγγλία και την Ιταλία.
- Την θέση του Εμπορικού Διευθυντή για τις 12 μάρκες της Λιανικής ανέλαβε ο κ Παναγιώτης Τορνάρος προερχόμενος από άλλη εμπορική διευθυντική θέση και δυναμική πορεία στον χώρο του αυτοκινήτου.
- Τη δημιουργία νέας θέσης Διευθυντή Αναδιοργάνωσης την οποία ανέλαβε ο κ Δημήτρης Βλάχος παράλληλα με την διεύθυνση της πληροφορικής που διατηρεί στον Όμιλο και με ιδιαίτερα γνώση και εμπειρία σε θέματα Αναδιοργάνωσης και Λειτουργιών.
Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη, συνεργασία και υποστήριξη τα στελέχη της και αναμένει ότι με την εμπειρία, την δημιουργικότητα, την εργατικότητα, τον ζήλο και τον δυναμισμό τους θα επιτύχει τους στόχους της πρεσβεύοντας και αναδεικνύοντας την υγιή και δυναμική πλευρά της Ελληνικής επιχειρηματικότητας.
-
23:22 SambaNova: Η Intel σε συζητήσεις για την εξαγορά της startup που θέλει να ανταγωνιστεί την Nvidia
-
23:16 Πακιστάν-Αφγανιστάν: Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις θα επαναληφθούν στις 6 Νοεμβρίου
-
23:07 ΗΠΑ: Μεγάλες καθυστερήσεις σε διεθνή αεροδρόμια, λόγω έλλειψης ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
-
22:57 Apple: Στα $27,46 δισ. τα καθαρά κέρδη στο τρίμηνο - Ανεβάζει τον πήχη για το δ' τρίμηνο με οδηγό το iPhone 17
-
22:41 Γαλλία: Συνελήφθησαν έξι άτομα για ένοπλη ληστεία, με χρήση εκρηκτικών, σε εργαστήριο εξευγενισμού χρυσού - Πέντε υπάλληλοι τραυματίστηκαν
-
22:25 H Netflix προχωρά σε split της μετοχής της με αναλογία 10 νέων προς 1 παλαιά
-
22:20 Wall: Κόκκινα ταμπλό με υπογραφή Meta
-
22:18 Amazon: Άνω των προσδοκιών τα αποτελέσματα γ' τριμήνου και οι προβλέψεις για το δ' τρίμηνο - Άλμα 10% για τη μετοχή
-
22:02 Τανζανία: "Εγκληματίες" χαρακτηρίζει τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές ο στρατός - Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας - Τουρίστες εγκλωβίστηκαν σε αεροδρόμια
-
21:42 Βουλή: Ψηφίστηκε η Σύμβαση Υποπαραχώρησης για την κατασκευή, λειτουργία, διαχείριση, συντήρηση και εκμετάλλευση του Τουριστικού Λιμένα Μεγάλων Σκαφών Κέρκυρας
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (20)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (14)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ