Συνεχης ενημερωση
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, κος Σαλί  Μπερίσα, ήταν παρών ως τιμώμενος προσκεκλημένος, στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της SIDERAL Shpk, της νέας θυγατρικής του Ομίλου  ΣΙΔΕΝΟΡ στην Αλβανία, που έγινε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011.
Η SIDERAL Shpk είναι το νέο one-stop shop center για υλικά κατασκευών υψηλής ποιότητας.
Η ΣΙΔΕΝΟΡ διαθέτει για πάνω από δεκαπέντε χρόνια, στην αλβανική αγορά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χάλυβα υψηλής ποιότητος. « Οι εξαιρετικές σχέσεις μας με τους αλβανούς συνεργάτες, μας έπεισαν να επενδύσουμε περαιτέρω στην Αλβανία, με την ίδρυση της SIDERAL Shpk ως σύγχρονου κέντρου διάθεσης υλικών κατασκευών υψηλής ποιότητος», ανέφερε στην ομιλία του, ο κος Νίκος Μαρίου, διευθυντής στρατηγικού επιχειρηματικού σχεδιασμού και εμπορικός διευθυντής της ΣΙΔΕΝΟΡ. Ο Όμιλος ΣΙΔΕΝΟΡ αποτελεί τον κλάδο παραγωγής προϊόντων χάλυβα της ΒΙΟΧΑΛΚΟ.
Η  SIDERAL Shpk έρχεται ως επόμενο βήμα για την  περαιτέρω ανάπτυξη της ΣΙΔΕΝΟΡ στην Αλβανία  με στόχο τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου, για τη διάθεση ποιοτικών υλικών κατασκευών, με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών, άριστες συνθήκες εργασίας των εργαζομένων της εταιρίας και σεβασμό προς το περιβάλλον.
Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις βρίσκονται στο 24ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τιράνων-Δυρραχίου και καταλαμβάνουν συνολική έκταση 55.000 τ.μ., από τα οποία, 8.500 τ.μ. είναι κτίσματα.
Η SIDERAL Shpk διανέμει κυρίως προϊόντα χάλυβα του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ, αλλά λειτουργεί και ως one-stop center για πολλά άλλα επώνυμα υλικά κατασκευών εταιριών της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, όπως προϊόντα αλουμινίου των ΕΤΕΜ, ΕΛΒΑΛ και ELVAL COLOUR, προϊόντα χαλκού και κραμάτων αυτού και τιτανιούχου ψευδαργύρου των ΧΑΛΚΟΡ και SOFIA MED, καλώδια της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, διάφορα προϊόντα χάλυβα των εταιριών ΣΙΔΜΑ,PANELCO  και ΕΡΛΙΚΟΝ καθώς και είδη υγιεινής και πλακίδια της VITRUVIT.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός προσκεκλημένων όπως εκπρόσωποι δημόσιων και τοπικών αρχών, μηχανικοί,  κατασκευαστές, επιχειρηματίες οι οποίοι και επισκέφτηκαν τις ολοκαίνουργες εγκαταστάσεις της SIDERAL.
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011
- 
                                00:05 Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                00:05 Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                00:05 Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                00:04 Ελληνικά ηγετικά πρότυπα;
- 
                                00:04 Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                00:04 Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                00:03 Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας
- 
                                00:02 Βλέπει κανείς νέο παραγωγικό μοντέλο στην οικονομία μας;
- 
                                00:01 Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                30/10 Η λέξη της χρονιάς του Dictionary.com δεν είναι καν λέξη
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- 
                                Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
- 
                                Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς
- 
                                Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
- 
                                Metlen: Νέα αγορά μετοχών αξίας 1,22 εκατ. ευρώ από τον Ευ. Μυτιληναίο
- 
                                Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (98)
- 
                                Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (21)
- 
                                Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (15)
- 
                                Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (11)
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (8)
- 
                                Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
- 
                                Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
- 
                                Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
- 
                                Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
- 
                                Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
