Συνεχης ενημερωση
Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 25.11.2011, θα προχωρήσει σε εκποίηση των : α) 9.974 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, β) 1.024 και 1.514 προνομιούχων ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών εκδόσεως 1990 και 1996 αντίστοιχα, που προέκυψαν από κλασματικά υπόλοιπα μετά την αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 1,00 Ευρώ σε 1,20 Ευρώ με ταυτόχρονη μείωση του συνολικού αριθμού των υφισταμένων κοινών και προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας από 161.299.191 σε 134.415.993 (reverse split), σε αναλογία 1 νέα μετοχή σε αντικατάσταση 1,2 παλαιάς μετοχής και ταυτόχρονη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για λόγους στρογγυλοποίησης κατά 0,60 Ευρώ με αντίστοιχη κεφαλαιοποίησή του από έκτακτο αποθεματικό, σε συνδυασμό με την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, κατά το ποσό των 120.974.393,70 Ευρώ με σχηματισμό ισόποσου ειδικού αποθεματικού, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.4α του άρθρου 4 του Κ.Ν.2192/20.με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 1,20 Ευρώ σε 0,30 Ευρώ, μετά από αποφάσεις των Συνελεύσεων: εξ’αναβολής Β΄ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων που κατέχουν κοινές μετοχές και εξ’αναβολής Β΄ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Συνέλευση των μετόχων πού κατέχουν προνομιούχες μετοχές έκδοσης 1990 και 1996,που έλαβαν χώρα στις 19/12/2010.
Προς τούτο αποφασίστηκε να ανατεθεί στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ η εκποίηση των ανωτέρω μετοχών η οποία θα διενεργηθεί την 16.12.2011, με τιμή εκκίνησης, για την εκποίηση των μετοχών, η οποία να μην είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 5% και εν συνεχεία το προϊόν να κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προκειμένου να εισπραχθεί από τους δικαιούχους.
Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. με νεότερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για το αποτέλεσμα της εκποίησης, καθώς και για τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, προκειμένου οι δικαιούχοι να εισπράξουν το ποσό που τους αναλογεί. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (τηλ. 28210 24189, Κα Κατερίνα Μποτωνάκη).
-
17:00 Ο Όμιλος AVAX υποστηρικτής της 9ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης που ξεκινά στη Θεσσαλονίκη
-
17:00 Πώς προετοιμάζονται οι πλοιοκτήτες για αυξανόμενες κυβερνοαπειλές στον τομέα της ναυτιλίας
-
16:57 Τ. Θεοδωρικάκος: Επενδύουμε στην παραγωγική Ελλάδα και στην αναγέννηση της ελληνικής περιφέρειας
-
16:53 Σπ. Καραμπλιάνης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ υπεύθυνος για ελέγχους και πληρωμές
-
16:52 ΕΑΤ: Έναρξη λειτουργίας Ταμείου Μικροδανείων Ανάκαμψης από φυσικές καταστροφές για τη Θεσσαλία
-
16:48 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: "Γαλάζιο" πάρτι απευθείας αναθέσεων και τον λογαριασμό πληρώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι
-
16:46 Γαλλία: Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Εθνοσυνέλευση στηρίζει ψήφισμα της Λεπέν
-
16:45 Εγκύκλιος για την ανάκληση ασύλου σε δικαιούχους που ταξιδεύουν πίσω στη χώρα τους
-
16:43 Πηγές ΝΔ: Τα ΚΥΔ, "μήτρα" του προβλήματος - Το ΠΑΣΟΚ φοβάται την αλήθεια
-
16:39 Μ. Ρήγας (Energean): Απαραίτητη η εγχώρια παραγωγή αερίου και πετρελαίου για την ενεργειακή ασφάλεια και εθνική κυριαρχία
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε. Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Απίστευτο: Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών
-
Η Ουκρανία έχει σχέδιο για τη νίκη - Οι σύμμαχοί της πάλι όχι
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (77)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Απίστευτο: Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε. Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Όλα τα ονόματα (5)
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς (5)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ