Συνεχης ενημερωση
Στις 25/08/2006 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 1.100 νέων κοινών ονομαστικών ομολογιών της εταιρείας Dionic, ονομαστικής αξίας 10.000 ευρώ εκάστης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Οι εν λόγω ομολογίες προέκυψαν από την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, όπως αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 23/02/2006. Tα προβλεπόμενα έσοδα έκδοσης υπολογίζονται στα 11 εκατ. ευρώ
Η τιμή αποπληρωμής των ομολογιών έχει ορισθεί ως η ονομαστική τιμή συν το 4,31%. Η τιμή μετατροπής είναι τα 0,91 ευρώ. Ο λόγος μετατροπής ορίζεται σε 11.000 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μία ανά 1 ομολογία μετατρέψιμη σε κοινές μετοχές.
Επίσης το προς έκδοση μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο διαπραγματεύσιμο στο Χ.Α. γίνεται με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ 16 ομολογιούχων δανειστών.
Το Δ.Σ. του ΧΑ κατά την συνεδρίαση του στις 18/08/2006 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ των 1.100 νέων ομολογιών. Βεβαιώνεται, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση πως οι νέες ομολογίες θα είναι πιστωμένες κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των Μετόχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ).
Το ενημερωτικό δελτίο για την έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, όπως εγκρίθηκε από το ΔΣ της Ε.Κ. (Συνεδρίαση 09/08/2006), είναι διαθέσιμο, στα γραφεία της Dionic ΑΕΒΕ , στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.dionic.gr, καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του ΧΑ www.ase.gr.
-
17:50 Στις φλόγες εστιατόριο στο κέντρο του Παρισιού εν μέσω των διαδηλώσεων "Ας μπλοκάρουμε τα πάντα"
-
17:45 Η ανακοίνωση της Helleniq Energy για τον διαγωνισμό της Κρήτης
-
17:43 Χρηματιστήριο: Έπιασε "αθόρυβα" τις 2.030 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες
-
17:42 Χέγκσεθ: Η Ουάσινγκτον δεν επιδιώκει σύγκρουση με το Πεκίνο
-
17:35 Νεπάλ: Μεταβατική πρωθυπουργός η πρώην πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Σουσίλα Κάρκι
-
17:34 Μόσχα: "Μύθοι" όσα λέγονται για τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
17:32 Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Η ΝΑ Ευρώπη ηγέτης στον ευρωπαϊκό και διατλαντικό ενεργειακό χάρτη
-
17:31 Στ. Παπασταύρου για Chevron - Helleniq Energy: Η Ελλάδα βάζει γερά θεμέλια για την ενεργειακή της αυτάρκεια
-
17:28 Το Ισραήλ χτύπησε τη Σαναά, μεταδίδουν ΜΜΕ στην Υεμένη
-
17:15 Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (149)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (39)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (19)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
