Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 04-Νοε-2011 09:35

  Axon: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Απάντηση στην από 01.11.2011 επιστολή του Χ.Α.
  Θέμα:  Το υπ’ αριθμό πρωτ. 25741/1.11.2011 Έγγραφο σας.

  Επί του εν θέματι εγγράφου σας, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα (για τη διευκόλυνσή σας, ακολουθήσαμε την αρίθμηση του εγγράφου σας):

  (α) Η Εταιρία σήμερα δεν οφείλει δόσεις κεφαλαίου επί των δανείων που έχει συνάψει. Ως προς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τόκων, που σήμερα ανέρχονται σε 1.241.014 €, οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη συνολική ρύθμιση και αποπληρωμή τους εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος.

  (β) Με την επιφύλαξη φορολογικών οφειλών ύψους 94.406 €, οι οποίες θα υπαχθούν σε ρύθμιση σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, η Εταιρία δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές έναντι του Ελληνικού Δημοσίου, των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης ή των εργαζομένων. Ομοίως, δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές έναντι προμηθευτών.

  (γ) Ως επακόλουθο των αναφερομένων υπό στοιχεία (α) και (β) ανωτέρω, η Εταιρία δεν αντιμετωπίζει άμεσα θέμα ρευστότητας.

  (δ) Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα αναφέρονται στην σημερινή συναφή ανακοίνωση της θυγατρικής εταιρίας μας EUROMEDICA Α.Ε., η πορεία της Εταιρίας ουσιαστικά συναρτάται με την πορεία αυτής.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ