Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία με την επωνυμία “Ξενοδοχειακαί – Τουριστικαί - Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.” ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011, στα γραφεία της Εταιρείας στην οδό Δάφνης 6, στο Παλαιό Ψυχικό η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων παραστάθηκαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου τρεις Μέτοχοι εκπροσωπούντες συνολικά 2.211.728 μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 67% επί συνόλου 3.300.689 μετοχών.
Η απόφαση επί του θέματος της Ημερήσιας Διάταξης ελήφθηκε με παμψηφία και ομοφωνία του συνόλου των παρισταμένων Μετόχων.
Ειδικότερα:
Επί του θέματος της Ημερήσιας Διάταξης: «Συμπλήρωση των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 3 Μαρτίου 2011 ως προς (i) το ποσό/σκοπό του εκδοθησόμενου κοινού ομολογιακού δανείου, το οποίο θα οριστεί να είναι ίσο με 4.500.000 ευρώ και να χρησιμοποιηθεί στο σύνολό του για αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού της Εταιρείας και (ii) τις εξασφαλίσεις που θα χορηγηθούν στον Εκπρόσωπο των Ομολογιούχων του εκδοθησομένου κοινού ομολογιακού δανείου ποσού ευρώ 4.500.000 και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων».
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη συμπλήρωση και τροποποίηση της από 03 Μαρτίου 2011 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας, με την οποία είχε αποφασισθεί η έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού μέχρι τεσσάρων εκατομμυρίων οκτακοσίων χιλιάδων (4.800.000) ευρώ εμπραγμάτως εξασφαλισμένου και ως σκοπός αυτού, η αναχρηματοδότηση του τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας μέχρι το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων (4.000.000) ευρώ και η κάλυψη αναγκών κεφαλαίου κίνησης κατά το υπόλοιπο μέρος του, χωρίς να έχουν αποφασισθεί οι εξασφαλίσεις που θα χορηγηθούν.
Συγκεκριμένα, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, αποφάσισε ότι το κεφάλαιο του εκδοθησόμενου κοινού ομολογιακού δανείου θα ανέλθει στο ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων (4.500.000) ευρώ και θα χρησιμοποιηθεί στο σύνολό του για αναχρηματοδότηση του υφισταμένου δανεισμού της Εταιρείας και ότι οι απαιτήσεις των Ομολογιούχων Δανειστών θα εξασφαλισθούν από προσημείωση υποθήκης Α΄ τάξης και σειράς σε ακίνητα της Εταιρείας.
Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση, με την ίδια ως άνω πλειοψηφία, εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να διαπραγματευθεί και να αποφασίσει ελεύθερα κατά την κρίση του τους λοιπούς όρους του ως άνω δανείου, να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την υλοποίηση της εκδόσεώς του και να ορίσει τους εκπροσώπους της Εταιρείας, που θα υπογράψουν τη σύμβαση μεταξύ της Εταιρείας και του πιστωτικού ιδρύματος που θα καλύψει το δάνειο ως ομολογιούχος δανειστής, καθώς και τις ομολογίες και κάθε άλλο σχετικό με το δάνειο και τις εξασφαλίσεις αυτού έγγραφο.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (14)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
