Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρία ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με διακριτικό τίτλο "ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ A.E.", εφεξής «η Εταιρία» γνωστοποιεί προς τους κυρίους μετόχους, ότι η περίοδος της άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας κατά ποσό €2.234.500,00 με καταβολή μετρητών και έκδοση 5.586.250 νέων, κοινών, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας €0,40 και τιμή διάθεσης €0,40 η κάθε μία, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων (η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου) δυνάμει των αποφάσεων της από 18 Ιουλίου 2011 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας και του από 19.09.2011 Διοικητικού Συμβουλίου (εφεξής το Δ.Σ.) της Εταιρίας έληξε την 17.10.2011.
Η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου ολοκληρώθηκε εν μέρει και με την καταβολή συνολικού ποσού €1.479.040,00.
Πιο συγκεκριμένα: Ποσοστό 5,5% της συνολικής αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου καλύφθηκε από την άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης από τους παλαιούς μετόχους και τους ασκήσαντες δικαιώματα προτίμησης κατά την περίοδο διαπραγμάτευσης τους ήτοι, ασκήθηκαν δικαιώματα προτίμησης που αντιστοιχούν σε 203.336 νέες, κοινές, ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές και καταβλήθηκε το ποσό των €81.334,40 ενώ 5.382.914 μετοχές έμειναν αδιάθετες. Εκ των ανωτέρω αδιάθετων μετοχών 3.494.264 διατέθηκαν στους ακήσαντες το δικαίωμα προεγγραφής, σύμφωνα με την από 18.07.2011 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας και καταβλήθηκε το ποσό των € 1.397.705,60.
Με βάση τα ανωτέρω, ο συνολικός αριθμός των μετοχών που ζητήθηκε τόσο από τους ασκήσαντες τα δικαιώματα προτίμησης όσο και από τους ασκήσαντες δικαίωμα προεγγραφής ανήλθε σε 3.697.600, το αντίστοιχο δε ποσό σε €1.479.040,00.
Το τελικό ποσό κάλυψης της Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου ανέρχεται σε 66,19% το δε συνολικό ποσό των αντληθέντων κεφαλαίων σε €1.479.040,00. Κατόπιν των ανωτέρω, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας θα αυξηθεί κατά €1.479.040,00, με την έκδοση 3.697.600 νέων κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,40 εκάστη.
Το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας μετά την έκδοση των νέων μετοχών θα ανέρχεται σε €5.948.040,00 διαιρούμενο σε 14.870.100 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές ονομαστικής αξίας €0,40 εκάστη.
Οι νέες μετοχές που προέκυψαν από την ως άνω αύξηση θα αποδοθούν στους δικαιούχους σε άυλη, μορφή με πίστωση στη Μερίδα και τον Λογαριασμό Αξιών στο Σύστημα ʼυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), που έχει δηλωθεί από τους δικαιούχους.
Η ημερομηνία πίστωσης των νέων μετοχών στους λογαριασμούς των δικαιούχων και η έναρξη διαπραγμάτευσης τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρίας.
-
19:27 Στήριξη στα ακριτικά νησιά με μείωση ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ
-
19:21 Alpha Τrust Ανδρομέδα: Στα 3,78 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο - Διανομή πρόσθετου μερίσματος €0,25/μετοχή
-
19:19 Το Βερολίνο καταδικάζει την ισραηλινή επίθεση στο Κατάρ - Επιφυλάξεις για τις κυρώσεις που εισηγείται η Κομισιόν
-
19:14 ElvalHalcor: Στα 70,9 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο α' εξάμηνο
-
19:13 Με ανάμεικτα πρόσημα και υποτονική διάθεση έκλεισαν οι ευρωαγορές
-
18:58 Π. Μαρινάκης: Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να επιμερίσουν τα βάρη για την ηλεκτρική διασύνδεση
-
18:53 ΕΧΑΕ: Στο 6,75% η συμμετοχή της Praude Asset Management - Με 1,58% η Jefferies International
-
18:51 Τουρκία και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις: Η Saipem ξεκινά την γ' φάση του πρότζεκτ φυσικού αερίου στον Εύξεινο Πόντο
-
18:44 Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου - 15 συλλήψεις
-
18:36 Μυτιληναίος: Το 1 δισ. EBITDA είναι πλέον baseline – Οι νέοι στόχοι και η επόμενη μέρα της Metlen
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (162)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (8)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
