Συνεχης ενημερωση
Μετά από 5 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας στο Αϊντάχο, η INTRALOT USA υπέγραψε επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου με τη Λοταρία της Πολιτείας για την προμήθεια του κεντρικού on-line συστήματος λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών και των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η διάρκεια του υπάρχοντος επταετούς συμβολαίου μετά την επέκταση αυξάνεται για τουλάχιστον τρία (3) επιπλέον έτη και θα έχει ισχύ έως το 2017.
Σύμφωνα με την επέκταση, η INTRALOT θα συνεχίσει να παρέχει στη Λοταρία του Αϊντάχο το κεντρικό on-line σύστημα διαχείρισης παιχνιδιών LOTOS™ O/S, το οποίο περιλαμβάνει τα πρωτοποριακά τερματικά της, περιφερειακές συσκευές και το δορυφορικό δίκτυο, το οποίο συνδέει τα σημεία πώλησης σε όλη την Πολιτεία με το κεντρικό σύστημα. Ακόμα, η ΙNTRALOT θα παρέχει και άλλες επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως υποστηρικτικές υπηρεσίες μάρκετινγκ, υπηρεσίες υποστήριξης, συντήρησης και αποθήκευσης, ενώ θα προσφέρει και τη νέα πλατφόρμα διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών της INTRALOT μέσω του πρωτοποριακού συστήματός της B-on.
Ο κ. Jeff Anderson, Διευθυντής της Λοταρίας του Αϊντάχο, δήλωσε: “Η συνεργασία της INTRALOT με τη Λοταρία του Αϊντάχο ήταν εξαιρετικά επωφελής για τη Λοταρία, την Πολιτεία και τους κατοίκους του Αϊντάχο. Η INTRALOT παρέχει άριστη τεχνολογία και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικό κόστος. Θα συνεχίσουμε αυτή την εποικοδομητική σχέση με την INTRALOT, καθώς η Λοταρία προχωρά προς την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και δικτύων πώλησης προς όφελος των κοινωφελών σκοπών που υποστηρίζουμε στο Αϊντάχο, τη Δημόσια Εκπαίδευση και το ‘Permanent Building Fund’.”
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT USA, κ. Tom Little, προσέθεσε: “Σύμφωνα με το αρχικό συμβόλαιο αναλάβαμε να υλοποιήσουμε το απαιτητικό έργο αντικατάστασης των συστημάτων του προηγούμενου προμηθευτή της Λοταρίας κατορθώνοντας να πραγματοποιήσουμε μία ομαλή και άκρως επιτυχημένη μετάβαση στα συστήματά μας. Μετά την άριστη πενταετή συνεργασία μας, υποδεχόμαστε με ικανοποίηση την απόφαση της Λοταρίας να επεκτείνει το συμβόλαιο μας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Λοταρία και τις προσπάθειές της να αυξήσει τη συνεισφορά της στους Κοινωφελείς Σκοπούς της Πολιτείας.”
Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Η εδραιωμένη παρουσία της INTRALOT στις ΗΠΑ φανερώνει την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τις λοταρίες της χώρας, ως αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να προσφέρουμε συνεχώς πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ικανοποίηση των αναγκών των Λοταριών, καθώς και της άριστης υλοποίησης των έργων από την ομάδα της INTRALOT USA. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας μας με τη Λοταρία του Αϊντάχο παρέχοντας στην Πολιτεία υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.”
-
13:31 Συρία: Απετράπησαν συνωμοσίες του Ισλαμικού Κράτους για τη δολοφονία του αλ Σάρα
-
13:28 Βορίζια: Προσωρινά κρατούμενοι οι συγγενείς του 39χρονου θύματος
-
13:27 Ν. Δασκαλάκης (Alpha Shipping Advisors): Εξειδικευμένες, tailor-made λύσεις χρηματοδότησης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ναυτιλιακών ομίλων
-
13:24 Κώστας Δελαπόρτας (DryDel Shipping): Από τις αρχές του 2025 λειτουργεί το νέο γραφείο στο Χιούστον - Επενδύσεις 1 δισ. δολαρίων σε eco-friendly πλοία έως το 2028
-
13:17 Γ. Στουρνάρας: Έτσι οδηγηθήκαμε στην οικονομική εξυγίανση της Ελλάδας
-
13:09 Bloomberg: Οι Δημοκρατικοί αίρουν το shutdown στις ΗΠΑ χωρίς να κερδίσουν τη μάχη της υγείας
-
13:07 Ν. Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show - Για εμάς σε ένα ευρωπαϊκο κράτος δεν υπάρχουν ζώνες ανομίας
-
13:03 Π. Μαρινάκης: Ουδέν σχόλιο για τη συνέντευξη Σαμαρά
-
13:03 Ρωσία: Έχουν "βαλτώσει" οι προσπάθειες για ειρήνη στην Ουκρανία - Εντατικές ετοιμασίες για επίσκεψη Πούτιν στην Ινδία
-
12:57 Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο - Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Θα σώσει ή θα "γκρεμίσει" τη Νέα Υόρκη ο φόρος Μαμντάνι για τους εκατομμυριούχους;
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη κηρύσσει πόλεμο στους υπαλλήλους - και δεν θα έχει καλή κατάληξη
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (43)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (34)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (23)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (12)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (11)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Μουντρούχα τέχνη (6)
-
Η άμυνα φέρνει κοντά Γερμανία και Τουρκία (3)
-
Στο 2% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο - Μετριάστηκαν ελαφρώς οι ανατιμήσεις στα ενοίκια, επιτάχυναν στα τρόφιμα (2)
-
Νέα αναβολή στη δίκη Λιγνάδη (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ