Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 11-Οκτ-2011 18:20

    T Bank: Αποφάσεις α΄ επαναληπτικής Γ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η Τ ΒΑΝΚ Α.Τ.Ε. (εφεξής η «Τράπεζα»), ανακοινώνει στα πλαίσια της ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού ότι στην πραγματοποιηθείσα την 11.10.2011 Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων στο ξενοδοχείο Titania, επί της οδού Πανεπιστημίου, αρ. 52, Αθήνα ματαιώθηκε η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων 1 έως 3 της ημερήσιας διάταξης, λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαρτίας, καθώς στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου 20 μέτοχοι, εκπροσωπούντες 34.921.795 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου, εκ συνόλου 144.688.060 κοινών ονομαστικών μετοχών, ήτοι ποσοστό 24,14% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

    Τα θέματα αυτά, για τα οποία δεν ελήφθη απόφαση, ήταν τα εξής:

    1. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, για τη συγχώνευση της Τράπεζας με την Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.», δι’ απορροφήσεως της πρώτης από την δεύτερη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16, του ν. 2515/1997, των άρθρων 69-77α, του κ.ν. 2190/1920 και των άρθρων 1 - 5, του ν. 2166/93.

    2. Παροχή εξουσιοδότησης προς Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, για την υπογραφή της Συμβολαιογραφικής Πράξης της Συγχώνευσης και τη ρύθμιση κάθε σχετικού διαδικαστικού θέματος για την ολοκλήρωσή της και την υλοποίηση των αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

    3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών της Τ ΒΑΝΚ από κάθε ευθύνη αποζημίωσης και έγκριση διαχειριστικών πράξεων και πράξεων εκπροσώπησης Διοικητικού Συμβουλίου και υποκατάστατων οργάνων αυτού για την περίοδο από 01.01.2011 μέχρι και την ημερομηνία πραγματοποίησης της παρούσας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

    Κατόπιν τούτου, η Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, για τη λήψη αποφάσεων επί των ως άνω θεμάτων, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12 μμ, στον ίδιο χώρο (ξενοδοχείο Titania, οδός Πανεπιστημίου, αριθμ. 52, Αθήνα) σύμφωνα με τα προβλεφθέντα και οριζόμενα στην από 08.09.2011 πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

    Τέλος, ανακοινώνεται ότι η Γενική Συνέλευση προχώρησε κανονικά στη συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα θέματα 4 και 5 της ημερήσιας διάταξης, καθόσον ως προς τα θέματα αυτά υπήρξε η απαιτούμενη από το Νόμο και το Καταστατικό απαρτία.

    Τα θέματα αυτά,είναι τα εξής:

    4. Ανακοίνωση στη Γενική Συνέλευση εκλογής μέλους από το Διοικητικό Συμβούλιο κατ’ άρθρο 18 παρ. 7 Ν. 2190/1920).

    Η Γενική Συνέλευση έλαβε γνώση και απεδέχθη την εκλογή της κας Ευθυμίας (Έφης) Δελή ως νέου εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

    5. Έγκριση κατάρτισης συμβάσεων με πρόσωπα που εμπίπτουν στο άρθρο 23α του κ.ν. 2190/20.

    Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη σύμβαση της Τράπεζας με την εταιρία «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.» και ως εκ τρίτου, με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Ευθυμία (Έφη) Δελή, που αποτελεί σύμβαση δανεισμού ορισμένου χρόνου, δυνάμει της οποίας η Τράπεζα καταβάλει στην «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.» το σύνολο των αποδοχών της άνω εργαζομένης, όπως αυτές προβλέπονται για τη θέση της ως Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια στην Δανείζουσα εταιρία «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος ΑΤΕ».

    Συνολικός Αριθμός έγκυρων ψήφων : 34.921.795
    Ποσοστό (%) επί του Μετοχικού Κεφαλαίου: 24,14%

    Ψήφισαν
    Αριθμός Μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι : 34.921.795
    Ποσοστό (%) επί του Μετοχικού Κεφαλαίου: 24,14%

    ΥΠΕΡ (Μετοχές –Ψήφοι): 34.888.993
    ΚΑΤΑ (Μετοχές –Ψήφοι): 32.802
    ΛΕΥΚΑ/ΑΠΟΧΗ (Μετοχές –Ψήφοι): 0

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ