Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία «ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 10/6/2011, εγκρίθηκε η θέσπιση προγράμματος Επανεπένδυσης Μερισμάτων.
Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας στη συνεδρίασή της 18/07/2011 αποφάσισε την έκδοση 178.696 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας Ευρώ 0,34, που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω της επανεπένδυσης τελικού μερίσματος χρήσης 2010. Οι μετοχές που εκδίδονται σύμφωνα με τα ανωτέρω παραχωρούνται στους δικαιούχους μετόχους οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα με έκπτωση 10% από την μέση τρέχουσα τιμή της μετοχής , που προκύπτει από το μεσοσταθμικό όρο της τιμής κλεισίματος της μετοχής όπως αυτή διαμορφώθηκε στο ΧΑ τις πρώτες τρεις εργάσιμες ημέρες που η τιμή διαπραγματευόταν χωρίς το μέρισμα. Με βάση τα ανωτέρω, η τιμή διάθεσης των ανωτέρω νέων μετοχών ορίστηκε σε Ευρώ 1,73. Υπενθυμίζεται ότι, δικαιούχοι του μερίσματος χρήσεως 2010 είναι οι μέτοχοι που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 08/07/2011 για την εν λόγω εισηγμένη εταιρία.
Στα πλαίσια της ως άνω επανεπένδυσης μερίσματος χρήσεως 2010, οι δικαιούχοι μέτοχοι ενημερώθηκαν με σχετικές ανακοινώσεις μέσω των ιστοσελίδων του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.) και της Εταιρείας, για το ανωτέρω δικαίωμά τους, καθώς και για τον χρόνο, τον τρόπο και τη διαδικασία άσκησής του. Το δικαίωμα αυτό άσκησαν συνολικά 28 μέτοχοι και ζήτησαν να συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα από το οποίο συνολικά προέκυψαν 178.696 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές και συνεπεία αυτού το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας αυξάνεται κατά Ευρώ 60.756,64 και ανέρχεται πλέον σε Ευρώ 5.149.777,36, διαιρούμενο σε 15.146.404 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας μετοχής Ευρώ 0,34.
Στις 23/8/2011 & 1/9/2011 καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών οι με αριθμ. Κ2-5969 & K2-6725 αποφάσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας με τις οποίες εγκρίθηκε η τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρίας λόγω της ανωτέρω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη Συνεδρίασή του στις 22/09/2011 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ανωτέρω νέων μετοχών.
Κατόπιν των ανωτέρω, από την ημέρα 29/09/2011 αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 178.696 νέων κοινών / ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί βάσει του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την υπ’αριθ.26 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. όπως ισχύει και οι ανωτέρω μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και στους λογαριασμούς αξιών των Μετόχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.).
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να ενημερώνονται από το σχετικό έντυπο το οποίο είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Χ.Α. (www.ase.gr) και στην ιστοσελίδα της εταιρίας (www.eltrak.gr), καθώς επίσης μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210 8196840, κα Μίχαλου).
- 
                                
01:00 Όλη η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης - Δικαιούχοι, ποσά και κρίσιμες ημερομηνίες
 - 
                                
00:08 Τεχνολογικά deals: Είναι πολλά τα λεφτά...
 - 
                                
00:07 Ανατροπές στον FTSE: Οι προσθήκες/διαγραφές και ποιοι μένουν "στην ουρά"
 - 
                                
00:06 Αυτοκινητοβιομηχανία: Η έλλειψη τσιπ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου
 - 
                                
00:04 Από τη νεότητα στην αιωνιότητα - Η εξέλιξη του κλασικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα
 - 
                                
00:04 Αποθεματικά από έσοδα φορολογηθέντα κατ' ειδικό τρόπο
 - 
                                
00:04 Επόμενος Οικοδομικός Κανονισμός: 4 προτάσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες των Ελλήνων
 - 
                                
00:03 Γιατί είναι κακή ιδέα η αυστηροποίηση των εξετάσεων των δικηγόρων
 - 
                                
00:02 "Αγάπησαν" ξανά τη βιομηχανία;
 - 
                                
00:01 Βασίλης Γαβαλάς: Στοχεύοντας στη δηµιουργία νέων διαύλων επιρροής, κεφαλαίου και τεχνολογίας
 
- 
                                
Προειδοποίηση Exxon Mobil προς ΕΕ: Αδύνατο να μείνουμε αν εφαρμοστεί η νομοθεσία για τη βιωσιμότητα
 - 
                                
Κάποιος να σκίσει τη γάτα
 - 
                                
Sell in May... και χάνεις το πάρτι
 - 
                                
Ζαχάροβα για κατάρρευση πύργου στη Ρώμη: Εφόσον συνεχίζει να ξοδεύει χρήματα για την Ουκρανία, η Ιταλία θα καταρρεύσει ολοσχερώς
 - 
                                
Οι 3 μεγάλοι κίνδυνοι από το δημογραφικό - Ηχηρές προειδοποιήσεις
 - 
                                
Διακοπή λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης: Από 10/11 η νέα γραμμή του ΟΑΣΘ για την εξυπηρέτηση των επιβατών
 - 
                                
Το mega beach club που θέλει η Royal Caribbean στη Σαντορίνη και οι αντιδράσεις
 - 
                                
Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας του 2026
 - 
                                
Metlen: Συνεχίζει τις αγορές μετοχών ο Ευ. Μυτιληναίος
 - 
                                
Δημογραφικό σκοινί-κορδόνι
 
- 
                                
Δημογραφικό σκοινί-κορδόνι (121)
 - 
                                
Τα SMS ενοχλούν! Οι θάνατοι όχι; (35)
 - 
                                
Κάποιος να σκίσει τη γάτα (29)
 - 
                                
Οι 3 μεγάλοι κίνδυνοι από το δημογραφικό - Ηχηρές προειδοποιήσεις (24)
 - 
                                
Ζελένσκι: Η Ουκρανία θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή πυραύλων Flamingo και Ruta έως το τέλος του έτους (14)
 - 
                                
Η Νέα Υόρκη σε κομβικό σταυροδρόμι - Ποιος έχει προβάδισμα για τη δημαρχία λίγο πριν την κάλπη της 4ης Νοεμβρίου (10)
 - 
                                
Βορίζια: Τα 5 πρόσωπα στο μικροσκόπιο του ελληνικού FBI, η βόμβα και οι προειδοποιήσεις - Το χρονικό της βεντέτας (8)
 - 
                                
Προειδοποίηση Exxon Mobil προς ΕΕ: Αδύνατο να μείνουμε αν εφαρμοστεί η νομοθεσία για τη βιωσιμότητα (7)
 - 
                                
Στ. Παπασταύρου: "Έρχονται αμερικανικές επενδύσεις και μεγάλες ενεργειακές συμφωνίες" (7)
 - 
                                
Τρομάζουν και με τη λέξη ΟΠΕΚΕΠΕ.. (7)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ