Συνεχης ενημερωση
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE Α.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε την 23η Ιουνίου 2011, αποφάσισε, μεταξύ άλλων θεμάτων, την μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των 94.466,70 Ευρώ, με μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών από 12.187.500 σε 11.977.574 κοινές ονομαστικές μετοχές, λόγω ακύρωσης 209.926 ιδίων μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 του κ.ν. 2190/1920.
Οι ως άνω 209.926 μετοχές αγοράσθηκαν κατά το διάστημα από 8-01-2007 έως 20-04-2007, σε εκτέλεση της από 25-10-2006 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας καθώς και των από 8-12-2006, 15-03-2007 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 5.389.908,30 Ευρώ, διαιρούμενο σε 11.977.574 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,45 Ευρώ έκαστης μετοχής.
Την 19-07-2011 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η με αριθμό Κ2-6408 απόφαση του Υπουργού Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α. κατά την συνεδρίαση του της 10-08-2011, ενημερώθηκε για την εν λόγω μείωση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω ακύρωσης ιδίων μετοχών της Εταιρίας.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρείας ορίζεται ότι, από την 17-08-2011 παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 209.926 μετοχών οι οποίες ακυρώνονται.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων της Εταιρείας ( τηλ. 210-9301200, κα Μαρία Τσιτάκη).
-
17:03 Eurobank: Ανάπτυξη με συγκρατημένους ρυθμούς και σταδιακή βελτίωση στην αγορά εργασίας το β’ τρίμηνο
-
16:58 Σε ανοδικό momentum η Wall Street με το βλέμμα σε μάκρο και επιτόκια
-
16:42 Στο Κίεβο ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ Κιθ Κέλογκ
-
16:35 Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε τη συγχώνευση ΟΒ Streem - Ορφεύς Βεϊνόγλου
-
16:30 Την Παρασκευή συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Πολωνία
-
16:25 Κριστίν Λαγκάρντ: Σε καλό σημείο ο πληθωρισμός - Αρνήθηκε να πει ότι ο κύκλος νομισματικής χαλάρωσης έκλεισε
-
16:20 Πολωνοί στρατιωτικοί θα εκπαιδευθούν στην Ουκρανία στην κατάρριψη drones
-
16:17 SEAJETS: Δίπλα στους κατοίκους των νησιών - Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Αλόννησο
-
16:16 Γερμανία: Ισλαμιστικό το κίνητρο του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι εναντίον δασκάλας στο Έσεν
-
16:07 Φωτιά στο Άλσος Αχαΐας – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
-
Το τοπ 5 των νησιών που προτίμησαν φέτος οι Έλληνες για διακοπές
-
Κοινοί λογαριασμοί και καταμερισμός τόκων μεταξύ συνδικαιούχων: Φορολογικές συνέπειες και κίνδυνος άτυπης δωρεάς
-
Η "απελπισμένη" στροφή της Ρωσίας: Ο αγωγός Power of Siberia 2 σηματοδοτεί υποταγή στην Κίνα
-
Το ελληνικό χρέος έως το 2040
-
Το χάσμα μεταξύ τιμής και αξίας θα κλείσει. Ώρα για δράση
-
Δημοσκόπηση Interview: Πόσοι θα ψήφιζαν κόμμα Καρυστιανού, Τσίπρα και Σαμαρά - Το 77% ικανοποιήθηκε λίγο ή καθόλου από τα μέτρα της ΔΕΘ
-
Νέος αναπτυξιακός νόμος: Οι ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η σημασία της σωστής καθοδήγησης
-
Πολωνικά ΜΜΕ: Το αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο Artemis II έκανε περιπολία στον εναέριο χώρο της Πολωνίας
-
Η νέα ανθρωπογεωγραφία του Αρείου Πάγου: Οι 9 νέοι Αντιπρόεδροι, οι 19 Αρεοπαγίτες και οι 9 Αντεισαγγελείς
-
Με διπλό μήνυμα σήμερα στην Αθήνα ο Αμερικανός κορυφαίος αξιωματούχος της ενέργειας
-
Το ελληνικό χρέος έως το 2040 (122)
-
Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητούν πέντε χώρες μετά τις εξελίξεις στην Πολωνία (45)
-
Οι ΗΠΑ ενέκριναν την πώληση 400 και πλέον πυραύλων αέρος-αέρος στη Φινλανδία (44)
-
Δημοσκόπηση Interview: Πόσοι θα ψήφιζαν κόμμα Καρυστιανού, Τσίπρα και Σαμαρά - Το 77% ικανοποιήθηκε λίγο ή καθόλου από τα μέτρα της ΔΕΘ (28)
-
Ο Πούτιν κάνει τη Ρωσία όλο και πιο υποτελή στην Κίνα (28)
-
Με διπλό μήνυμα σήμερα στην Αθήνα ο Αμερικανός κορυφαίος αξιωματούχος της ενέργειας (24)
-
CNN: Η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ προκάλεσε σοκ σε όλο το πολιτικό φάσμα (22)
-
WSJ: Ο Τραμπ τόνισε οργισμένα στον Νετανιάχου ότι η απόφαση για επίθεση στο Κατάρ δεν ήταν "σοφή" (17)
-
Welt για Πολωνία: Πέντε ρωσικά drones πιθανότατα κατευθύνονταν προς βάση του ΝΑΤΟ (11)
-
Αυστρία: Προς απαγόρευση της μαντίλας για κορίτσια κάτω των 14 ετών στα σχολεία (10)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
