Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 04-Αυγ-2006 14:53

    Σελόντα: Η Corinthos Holdings αποδέκτης του 19,8%

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    H Corinthos Holdings είναι τελικά ο αποδέκτης του 19,8% του μετοχικού κεφαλαίου της Σελόντα, το οποίο μεταβιβάστηκε χθες μέσω του ΧΑ στην τιμή των 0,75 ευρώ ανά μετοχή.
     
    Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται πως ο κ. Ιωάννης Στεφανής μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της "Ιχθυοτροφεία Σελόντα" στις 03/08/2006 προέβη σε πώληση μετοχών, με αποτέλεσμα το ποσοστό συμμετοχής του επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Σελόντα να κατέλθει από 24,777% σε 4,969%.
     
    Την ίδια στιγμή η εταιρεία Corinthos Holdings δια του εκπροσώπου της προέβη χθες σε αγορά μετοχών της Σελόντα, με αποτέλεσμα το ποσοστό συμμετοχής επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου, της εταιρείας να ανέλθει από 0,00% σε 19,808%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής του επί του συνόλου των μετοχών της ανωτέρω εταιρίας.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ