Συνεχης ενημερωση
H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:
1.177.077.772 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 7η Ιουλίου 2011.
Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:
τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας "S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε." λόγω ακύρωσης 671.513 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 11η Ιουλίου 2011. Επιπλέον, η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας από ευρώ 1,00 σε ευρώ 1,25, την ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από ευρώ 1,25 σε ευρώ 1,00 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,25 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 1,00 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 15η Ιουλίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 19η Ιουλίου 2011.
την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" σε "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ", η οποία θα ισχύει από την 8η Ιουλίου 2011.
-
10:49 Κάλας: Η παραβίαση από τη Ρωσία του πολωνικού εναέριου χώρου φαίνεται να ήταν "εσκεμμένη"
-
10:48 Attica Group: Εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. η διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή
-
10:47 Γαλλία: Διαδηλώσεις λόγω του κινήματος "Block Everything" - Δεκάδες συλλήψεις
-
10:43 ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Απόφαση Δ.Σ. για έκδοση ΚΟΔ έως €500 εκατ.
-
10:37 Κίνα: Το Πεκίνο καταδίκασε τα ισραηλινά πλήγματα στη Ντόχα
-
10:37 Κτήμα Λαζαρίδη: Αίτημα στην Επ. Κεφαλαιαγοράς για squeeze out από την Ολυμπία Συμμετοχών
-
10:28 Θετικό κλίμα στις ευρωαγορές
-
10:20 Ζελένσκι για ρωσικά drones στην Πολωνία: Εξαιρετικά επικίνδυνο προηγούμενο για την Ευρώπη
-
10:18 FT: Η Exxon περιμένει από την ΕΕ να υπογράψει μακροπρόθεσμες συμφωνίες για αγορά αερίου από τις ΗΠΑ
-
10:18 Οι γενναίες φορολογικές μεταρρυθμίσεις θέλουν τόλμη
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
-
Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO (29)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (23)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (9)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (6)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (5)
-
Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι; (4)
-
Το νέο σχολείο που μπαίνουν αύριο οι μαθητές - Τι αλλάζει με το πρώτο κουδούνι (3)
-
Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών (3)
-
Γερμανία: Συνθήματα κατά του Μερτς οδηγούν σε "συνταγματικώς αμφισβητήσιμη" έρευνα σε βάρος στελέχους του SPD (2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
