Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία "ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.B.E." ανακοινώνει ότι συνήλθε σήμερα στις 30.6.2011 στα γραφεία της έδρας της στις Αχαρνές Αττικής (επί της οδού Αριστοτέλους αρ. 95), η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της στην οποία παραστάθηκαν συνολικά 27 μέτοχοι της εταιρίας (12 δι΄ αυτοπρόσωπης παραστάσεως και 15 δι΄ αντιπροσώπου), εκπροσωπούντες συνολικά 10.661.501 μετοχές επί συνόλου 29.039.986, δηλαδή ποσοστό 36,71318 % επί του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας.
Διαπιστωθείσης της ύπαρξης νομίμου απαρτίας συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί του συνόλου των θεμάτων Ημερησίας Διατάξεως της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και ειδικότερα:
1. Επί του πρώτου θέματος ημερησίας διατάξεως η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί (ήτοι με ψήφους 10.661.501 επί συνόλου 10.661.501 ) δηλαδή ποσοστό 36,71318 % επί του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας την Ετήσια οικονομική Έκθεση της εταιρείας και του ομίλου με τα των Ετησίων οικονομικών καταστάσεων καθώς και των Ενοποιημένων τοιούτων της 16Ης εταιρικής χρήσης ( 1.1.2010-31.12.2010) καθώς και τις εκθέσεις πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
2. Επί του δεύτερου θέματος ημερησίας διατάξεως η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί (ήτοι με ψήφους 10.661.501 επί συνόλου 10.661.501 ) δηλαδή ποσοστό 36,71318 % επί του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη επί των πεπραγμένων της χρήσης που έληξε.
3. Επί του τρίτου θέματος ημερησίας διατάξεως η Τακτική Γενική Συνέλευση εξέλεξε παμψηφεί (ήτοι με ψήφους 10.661.501 επί συνόλου 10.661.501 ) δηλαδή ποσοστό 36,71318 % επί του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920, του Π.Δ. 226/1992 και του Ν. 3693/2008, την ελεγκτική εταιρεία "DELTA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ", με Α.Μ. ΣΟΕΛ 153, Μέλος της BDO International, για τον τακτικό έλεγχο της χρήσεως 2011 (01.01-31.12.2011). Η αμοιβή των ελεγκτών θα καθοριστεί σύμφωνα με τις αποφάσεις του Εποπτικού Συμβουλίου του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.
4. Επί του τετάρτου θέματος ημερησίας διατάξεως η Τακτική Γενική Συνέλευση επικύρωσε παμψηφεί (ήτοι με ψήφους 10.661.501 επί συνόλου 10.661.501 ) δηλαδή ποσοστό 36,71318 % επί του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας τις χορηγηθείσες αμοιβές στα μέλη του Δ.Σ για την χρήση 2010 συνολικού ποσού 224.000 ευρώ και προέγκρινε παμψηφεί (ήτοι με ψήφους 10.661.501 επί συνόλου 10.661.501 ) την καταβολή αμοιβών και αποζημιώσεων για τη χρήση 2011, συνολικού ύψους 200.000 Ευρώ.
5. Επί του πέμπτου θέματος ημερησίας διατάξεως η Τακτική Γενική Συνέλευση μετά από συζήτηση με ψήφους 10.661.501 επί συνόλου 10.661.501 . παρισταμένων και εκπροσωπουμένων μετόχων δηλαδή ποσοστό 36,71318 % επί του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας αποφασίζει και εγκρίνει την από 31.01.2011 εκλογή του κ. Γεωργίου Καλαμένιου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας σε αντικατάσταση παραιτηθέντος
-
21:03 Ο Μερτς χαιρέτισε την πρόταση της Κομισιόν για παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης και μετά το 2035
-
21:00 Η αυτοκινητοβιομηχανία "καίγεται" για μέτρα στήριξης
-
21:00 Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο - Σταθερό επιτόκιο και προνομιακή ισοτιμία
-
20:55 Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη-Αθήνα, στην περιοχή του Δομοκού λόγω τεχνικού προβλήματος
-
20:37 Ιταλικά ΜΜΕ: Από τον Ιανουάριο οι τουρίστες θα πληρώνουν 2 ευρώ για να θαυμάζουν τη "Φοντάνα Ντι Τρέβι" - Τι απαντά ο δήμος
-
20:26 Ταϊλάνδη: Η Καμπότζη ως "επιτιθέμενη" πρέπει να ανακοινώσει πρώτη την κατάπαυση του πυρός
-
20:20 Deal Allwyn-ΟΠΑΠ: Στις 7/1 η Γ.Σ. - Η Allwyn θα λάβει κοινές μετοχές για να διασφαλίζεται η σχέση με τους υφιστάμενους μετόχους
-
20:10 Ο Όμιλος ΕΤΕπ διπλασιάζει τη χρηματοδότηση για προσιτή στέγαση - 6 δισ. ευρώ έως το 2026
-
20:07 Vanity Fair: Η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου χαρακτήρισε τον Τραμπ "εκδικητικό με προσωπικότητα αλκοολικού" - Η ίδια διαψεύδει
-
20:03 Δημοσκόπηση Alco (β' μέρος): Οι πολίτες ανησυχούν για το 2026 - Το 49% των πολιτών θα ξοδέψει λιγότερα φέτος τα Χριστούγεννα
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (91)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (59)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (16)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (10)
-
Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ