Συνεχης ενημερωση
Στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της hellas online που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και τα επιτεύγματα της εταιρίας την περασμένη χρονιά, καθώς και οι στόχοι του 2011.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, κ. Αντώνης Κεραστάρης τόνισε "H hellas online αποτελεί παράδειγμα ραγδαίας ανάπτυξης, καθώς μέσα σε μια 3ετία δεκαπλασίασε την πελατειακή της βάση από 38.000 πελάτες το 2007 σε 392.000 το 2010 και υπερτετραπλασίασε τα έσοδά της από € 48,7 εκατ. σε € 212,4 εκατ. Στον κλάδο των εναλλακτικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων η εταιρία σημειώνει και άλλες πρωτιές, όπως στις επενδύσεις που αγγίζουν τα € 350 εκατ. από το 2006, στο μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών που παρέχει τη μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη στη χώρα και στην παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων μέσω της μετοχικής και εμπορικής συνεργασίας με τη Vodafone".
Παρουσιάζοντας τα επιτεύγματα της εταιρίας το 2010 ο κ. Κεραστάρης ανέφερε ότι επιτεύχθηκαν όλοι οι στόχοι που είχε θέσει η διοίκηση για ισχυροποίηση στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιακών παρόχων σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη υγιή ανάπτυξη που αποτυπώνεται και στα οικονομικά αποτελέσματα. Την περυσινή χρονιά η hellas online παρουσίασε 30% αύξηση εσόδων και 144% αύξηση λειτουργικής κερδοφορίας στα € 48,8 εκατ. με σημαντική πρόοδο στις ελεύθερες ταμειακές ροές. Η εταιρία πρόσθεσε 109.000 νέους πελάτες, διατηρώντας το μερίδιο αγοράς της στο 28,4% στην αυξανόμενη ευρυζωνική αγορά. Παράλληλα, η εμπορική συνεργασία με τη Vodafone συνέβαλλε στο να ενισχυθεί σημαντικά η κοινή πελατειακή βάση από τη διάθεση νέων κοινών συνδυαστικών πακέτων κινητής, σταθερής και adsl internet για οικιακούς πελάτες.
Ολοκληρώνοντας την παρουσίασή του ο κ. Κεραστάρης, αναφέρθηκε στους στόχους της τρέχουσας χρονιάς για διατήρηση της λειτουργικής κερδοφορίας με αύξηση του περιθωρίου κέρδους μέσα από: α)την περαιτέρω αξιοποίηση της εμπορικής συνεργασίας με τη Vodafone για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σταθερής-κινητής & internet σε εταιρικούς πελάτες, β) την αύξηση των πωλήσεων οικιακών πακέτων που προέρχονται από εσωτερικά κανάλια διανομής (Vodafone, εσωτερικό call center, online αιτήσεις) σε 70% γ) την αξιοποίηση των CRM συστημάτων στα οποία έχει επενδύσει η εταιρία με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και τη μικρότερη δυνατή απώλεια πελατών.
Σχετικά με την hellas online
Η hellas online είναι ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων υπηρεσιών για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, όπως επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς. Μέσα από τη στρατηγική της συνεργασία με τη Vodafone προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα (4.000+ χλμ.) - μετά τον incumbent - το οποίο φτάνει σε 50 νομούς και 141 πόλεις. Η hellas online είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Περισσότερες πληροφορίες: www.hol.gr
Πληροφορίες για θέματα Τύπου hellas online
Χριστίνα Γερονικόλα, Corporate Communications Director, τηλ.: 213 000 4270,
email: christina.geronicola@hol.net
-
21:36 Ρωσία: Χρησιμοποίησε drones - "δολώματα" για να εισέλθει στον εναέριο χώρο της Πολωνίας; Τι γνωρίζουμε για τα Gerbera
-
21:21 Το 2050 το 70% των παιδιών στην Ευρώπη αναμένεται να εμφανίσει μυωπία λόγω χρήσης κινητών, τάμπλετς και οθονών
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
20:30 Οι προβλέψεις για την πορεία των επιτοκίων - Τι δείχνει το euribor
-
20:29 Κ. Μητσοτάκης: Το Final 4 επιστρέφει στην Ελλάδα - Δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησής μας
-
20:24 Ματαρέλα για ένταση ΝΑΤΟ-Ρωσίας: "Κίνδυνος να εισέλθουμε σε σύρραξη ασύλληπτων διαστάσεων"
-
20:21 Η Γαλλία σε αναβρασμό
-
20:16 Κ. Μητσοτάκης για Chevron - HELLENiQ Energy: "Η Ελλάδα γίνεται σημαντικός ενεργειακός παίκτης στην ανατολική Μεσόγειο""
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (173)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (21)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (9)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
