Συνεχης ενημερωση
Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. γνωστοποιεί ότι στις 8.6.2011 η εταιρεία - μέτοχός της Motor Oil Holdings S.A. ενημέρωσε ότι κατέχει 45.151.712 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 40,757% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Το παραπάνω ποσοστό αναφέρεται στα δικαιώματα ψήφου που η Motor Oil Holdings S.A. κατέχει άμεσα (μετοχές 140.443 - ποσοστό 0,127%) και έμμεσα μέσω του ελεγχόμενου από την ίδια νομικού προσώπου PETROVENTURE HOLDINGS LIMITED (μετοχές 45.011.269 - ποσοστό 40,630%).
Σύμφωνα με την προηγούμενη υποχρεωτική της ενημέρωση που είχε πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου 2011, η Motor Oil Holdings S.A. ήλεγχε ποσοστό 45,483% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Η παρούσα ανακοίνωση υποβάλλεται σύμφωνα με το άρθρο 9 του Νόμου 3556/2007 καθόσον πραγματοποιήθηκε μεταβολή μεγαλύτερη των 3 ποσοστιαίων μονάδων επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας που κατέχει ο υπόχρεος μέτοχος.
Η ημερομηνία συναλλαγής κατά την οποία σημειώθηκε η μεγαλύτερη των 3 ποσοστιαίων μονάδων μεταβολή είναι η 6η Ιουνίου 2011.
Πριν την κρίσιμη συναλλαγή, η Motor Oil Holdings S.A. κατείχε άμεσα και έμμεσα ποσοστό 43,120% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
-
20:57 ΔΥΠΑ: Συνολικά 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025
-
20:36 "Αερομαχία" με τουρκικά F-16 στο Αιγαίο μετά από σχεδόν 3 χρόνια
-
20:36 ΣΥΡΙΖΑ για ΕΥΔΑΠ: Να μην υλοποιηθούν οι αυξήσεις
-
20:30 Intralot: Εγκρίθηκε από την ΕΓΣ η αλλαγή επωνυμίας σε "Bally’s Intralot" και πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών έως 10%
-
20:13 Ρούμπιο: "Δεν ανησυχούμε" για κλιμάκωση με τη Ρωσία λόγω της Βενεζουέλας
-
20:00 Με νέο υπερπλεόνασμα κλείνει ο φετινός προϋπολογισμός - Παράθυρο για νέα μέτρα ελάφρυνσης
-
19:46 Eυρωαγορές: Σε νέο υψηλό ο Stoxx 600 - Παρέσυρε Puma και Adidas η βουτιά της Nike
-
19:19 Γαλλία: Κουκουλοφόροι απήγαγαν και ανάγκασαν ένα ζευγάρι να τους μεταφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ σε κρυπτονομίσματα
-
19:13 Βέμπερ: Η ΕΕ θα χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή τα ρωσικά assets - Εκτός συζήτησης η χρήση τους από ΗΠΑ-Ρωσία
-
19:10 Την πατρική κατοικία του Αλ. Βούτσιτς επισκέφθηκε ο Ν. Δένδιας
-
Ρωσία: Χαιρετίζει την απόφαση της ΕΕ για μη χρήση των παγωμένων περιουσιακών στοιχείων
-
Αν αυτό δεν είναι φθηνό, τότε η λέξη έχει χάσει το νόημά της
-
Επενδύσεις αλλιώς έρχεται πείνα
-
Η start up που ετοιμάζει "στρατό" 50.000 ρομπότ για αγορά εργασίας και ένοπλες δυνάμεις
-
Δημοπρασία 6μηνων εντόκων γραμματίων την Τρίτη 23/12 - Διάθεση και σε ιδιώτες
-
Ο Αλέξανδρος Εξάρχου προσκεκλημένος του Προέδρου των ΗΠΑ στο Κένεντι Σέντερ
-
Goldman Sachs: "Ταύρος" για τις μετοχές το 2026 – Απίθανη μία ισχυρή διόρθωση ή μία bear market παρά τις υψηλές αποτιμήσεις
-
Μελόνι: Εξασφαλίσθηκαν οι αναγκαίοι πόροι για την Ουκρανία, αλλά με μια λύση που διαθέτει στέρεες βάσεις
-
EE: Συμφωνία για δάνειο 90 δισ. ευρώ στην Ουκρανία τη διετία 2026-2027 με δανεισμό από τις κεφαλαιαγορές
-
Κύμα συνταξιοδοτήσεων στο Δημόσιο- Πόσοι θα αποχωρήσουν έως και το 2026
-
Επενδύσεις αλλιώς έρχεται πείνα (77)
-
EE: Συμφωνία για δάνειο 90 δισ. ευρώ στην Ουκρανία τη διετία 2026-2027 με δανεισμό από τις κεφαλαιαγορές (75)
-
Ρωσία: Χαιρετίζει την απόφαση της ΕΕ για μη χρήση των παγωμένων περιουσιακών στοιχείων (43)
-
Πούτιν: Η Ουκρανία δεν είναι έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες - "Κλοπή" το σχέδιο της ΕΕ για τα ρωσικά assets (37)
-
SBU: Η Ουκρανία έπληξε ρωσικό δεξαμενόπλοιο του "σκιώδους στόλου" στη Μεσόγειο - Νοτιοανατολικά της Κρήτης το τελευταίο στίγμα του (36)
-
Μακρόν: Να εξευρεθούν τρόποι για να ξαναρχίσει ο διάλογος με τη Ρωσία (18)
-
"Η επιχειρηματικότητα θέλει τόλμη και οι νέοι την έχουμε" (14)
-
Θεσσαλονίκη: Πολύωροι αποκλεισμοί στα τελωνεία Προμαχώνα, Εξοχής, Ευζώνων και Νίκης από τους παραγωγούς (10)
-
ΕΥΔΑΠ: Έρχονται αυξήσεις 2,48 ευρώ στα πάγια τέλη της - Τι θα ισχύσει για ευάλωτα νοικοκυριά και επιχειρήσεις (8)
-
Νέα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες από τις Βρυξέλλες: "Ναι στο διάλογο, όχι στην ταλαιπωρία της κοινωνίας" (8)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ