Τετάρτη, 08-Ιουν-2011 12:15

Paperpack: Προαναγγελία γενικής συνέλευσης - ορθή επανάληψη

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφασή του που ελήφθη κατά την συνεδρίασή του την 2 Ιουνίου 2011, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 30η Ιουνίου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην Κηφισιά Αττικής, επί της οδού Βιλτανιώτη 24, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2010, από 1-1-2010 έως 31-12-2010, μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών .

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2010.

3. Εκλογή Ελεγκτών, τακτικού και αναπληρωματικού για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 2011 και καθορισμός αμοιβής τους.

4. Έγκριση του πίνακα διαθέσεως των αποτελεσμάτων της χρήσης 2010 (1/1/2010-31/12/2010).

5. Έγκριση της πρότασης του Διοικητικού Συμβουλίου περί μη διανομής μερίσματος.

6. Χορήγηση άδειας στα μέλη του Δ.Σ. και στους Διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια και στη διεύθυνση εταιρειών του Ομίλου (συνδεδεμένων επιχειρήσεων της εταιρείας), που επιδιώκουν τους αυτούς ή παραπλήσιους σκοπούς με την εταιρεία, σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 23 του Ν. 2190/1920.

7. Έγκριση αμοιβών που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση του 2010 και προέγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2011.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της 30/06/2011, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Συνέλευση στις 7 Ιουλίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 στην έδρα της εταιρείας Βιλτανιώτη 24 Κηφισιά. Σημειώνεται ότι δε θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την επαναληπτική συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 29 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

Δείτε την πρόσκληση στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία".

Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    και ηλεκτρονικά στο