Συνεχης ενημερωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας "ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε." (Αρ.ΜΑΕ 14274/06/Β/86/09)
Με την από 31.05.2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό καλούνται οι μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε.? σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 27 Ιουνίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16.30 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας στον ʼλιμο Αττικής, Λεωφ. Αλίμου 7, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Υποβολή και ακρόαση των εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή επί της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της περιόδου 1.1. - 31.12.2010 για την εταιρεία και τον Όμιλο.
2. Υποβολή και έγκριση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της εταιρείας και του Ομίλου για την χρήση 1.1. - 31.12.2010 και της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή.
3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης και της εν γένει διοίκησης και διαχείρισης της περιόδου 1.1. - 31.12.2010.
4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών (τακτικού / αναπληρωματικού) για την χρήση από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2011 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
5. Έγκριση διανομής κερδών χρήσεως.
6. Έγκριση καταβληθεισών και καθορισμός καταβλητέων αμοιβών και δαπανών διευθυντικών στελεχών της εταιρείας και μελών του Δ.Σ.
7. Έγκριση παροχής εγγυήσεως υπέρ θυγατρικής εταιρείας.
8. Τροποποίηση των άρθρων 21, 22, 23, 24, 26, 27 και 30 του καταστατικού για την προσαρμογή και εναρμόνισή τους με τους Ν. 3873/2010 και 3884/2010.
9. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Στη Τακτική Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος της εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος ʼυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.? κατά την 22η Ιουνίου 2011 (Ημερομηνία Καταγραφής), δηλαδή κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης του ως άνω φορέα ή, εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με τα αρχεία αυτού. Η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με την μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην εταιρεία το αργότερο την 24.06.2011, ήτοι την τρίτη μέρα πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει την δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην ημερομηνία καταγραφής και στη Γενική Συνέλευση. Ο διορισμός και η ανάκληση αντιπροσώπου γίνεται εγγράφως και κοινοποιείται στην εταιρεία τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
Το πλήρες κείμενο της παρούσας προσκλήσεως, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ., τη διαδικασία για την άσκηση του δικαιώματος ψήφου μέσω αντιπροσώπου, τα δικαιώματα της μειοψηφίας και οι πληροφορίες που προβλέπονται στο άρθρο 27 παρ. 3 του Κ.Ν. 2190/1920 διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.kiriacoulis.com. Επίσης οι κ. μέτοχοι μπορούν να λαμβάνουν αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Λεωφ. Αλίμου 7, ʼλιμος Αττικής, τηλ. 210 9886187 & fax 210 9885392).
-
17:42 Χρηματιστήριο: Η Coca - Cola έβαλε αναχώματα στις τραπεζικές πιέσεις
-
17:30 COSMOTE TELEKOM: Νέα εποχή συνδεσιμότητας σε όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία της χώρας με δωρεάν γρήγορο ίντερνετ
-
17:29 Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία υπέγραψαν συμφωνία για σιδηροδρομική σήραγγα η οποία καθυστερεί 100 χρόνια
-
17:26 Σερβία: Ουρανοξύστες του γαμπρού Τραμπ στον χώρο του βομβαρδισμένου από το ΝΑΤΟ κτηρίου του ΓΕΣ
-
17:20 H Ρωσία συγκεντρώνει στρατεύματα κοντά στο Βοβτσάνσκ, στη βορειοανατολική Ουκρανία
-
17:16 Υπερταμείο: Οι προτεραιότητες για τα ΕΛΤΑ - Διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες
-
17:15 ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων - Ελεύθεροι δύο για επιδοτήσεις 15.000 και 500 ευρώ
-
17:07 Στο "κόκκινο" η Wall με βαρίδι την τεχνολογία
-
16:59 Κρέμεται από μια κλωστή η εκεχειρία Ισραήλ-Λιβάνου
-
16:50 Space Hellas: Έναρξη του 7ου ετήσιου προγράμματος των τιμητικών υποτροφιών "Δημήτρης Μανωλόπουλος"
-
Η βιταμίνη που αποδεδειγμένα μας κρατά νεότερους όσο γερνάμε και μπορούμε να τη βρούμε εύκολα
-
Ε. Μυτιληναίος: "Οι Αμερικανοί μας ζητούν το γάλλιο – δεν είναι δυνατόν να λείψω από την επόμενη μέρα της Metlen"
-
Ξεκινά πρόωρα φέτος η Black Friday – Η προσπάθεια για ανάκτηση τζίρων
-
Θα πούμε "Hos geldiniz" στους Τούρκους;
-
Citi: Τι βλέπει για τις ελληνικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα γ’ τριμήνου, οι τιμές-στόχοι και η πορεία της κερδοφορίας σε βάθος τριετίας
-
John Ardill (αντιπρόεδρος ExxonMobil): Τα χρονοδιαγράμματα και οι στόχοι των γεωτρήσεων στην Ελλάδα - Tι θα γίνει με την Κρήτη - Tα μηνύματα
-
Το "βαθύ κράτος" ξαναχτυπά
-
Ρωσία: Ζητεί διευκρινήσεις μετά τις δηλώσεις Βούτσιτς για πωλήσεις πυρομαχικών στην ΕΕ - "Μας είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα το κάνουν"
-
Σταθερός σαν τσιμέντο, ευέλικτος σαν tech εταιρεία
-
Alpha Bank: Στα 703,7 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο - Προμέρισμα 111 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο
-
Το "βαθύ κράτος" ξαναχτυπά (116)
-
Οι πολίτες αποκτούν αυτόματα Προσωπικό Αριθμό - 5 εκατ. πολίτες έχουν ήδη λάβει (31)
-
Λ. Αυγενάκης: Η Κρήτη δεν είναι πρωταθλήτρια στις παράνομες επιδοτήσεις - Να σταματήσει η στοχοποίηση (18)
-
Τα παθήματα γίνονται μαθήματα; (14)
-
Η Ευρώπη και ο Νομικισμός της - Πώς η Ευρώπη εγκλωβίστηκε στους κανόνες της (10)
-
Θα πούμε "Hos geldiniz" στους Τούρκους; (8)
-
Μασκ: Ανοίγει ο δρόμος για να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος - Πράσινο φως της Tesla στο πακέτο αμοιβών του (7)
-
Η Ουκρανία εντείνει τις επιθέσεις κατά ρωσικών δυνάμεων στη Ντομπροπίλια για να μειώσει την πίεση στο Ποκρόβσκ (4)
-
Σ. Φάμελλος: "Ανησυχητικές" οι εξελίξεις στα ενεργειακά (4)
-
Ν. Καραχάλιος: Ο Νίκος Νικολόπουλος με έφερε σε επαφή με την Καρυστιανού - Της είπα πως θα βοηθήσω χωρίς αμοιβή (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ