Συνεχης ενημερωση
O Όμιλος των εταιρειών της ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το Α τρίμηνο 2011 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.).
Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε το Α τρίμηνο 2011 σε € 7,79 εκατ. έναντι € 8,82 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο 2010, ενώ ο κύκλος εργασιών σε εταιρικό επίπεδο διαμορφώθηκε σε € 5,40 εκατ. έναντι € 5,85 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο 2010.
Τα λειτουργικά αποτελέσματα σε επίπεδο Ομίλου - EBITDA - για το Α τρίμηνο 2011 διαμορφώθηκαν κερδοφόρα στα € 0,89 εκατ. έναντι € 2,92 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο 2010, ενώ σε εταιρικό επίπεδο επίσης κερδοφόρα και ανήλθαν σε € 0,67 εκατ. έναντι € 2,21 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο 2010.
Τα κέρδη προ φόρων σε επίπεδο Ομίλου ανήλθαν το Α τρίμηνο 2011 σε € 0,73 εκατ. έναντι € 1,01 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο 2010, ενώ τα αντίστοιχα εταιρικά ανήλθαν σε € 0,93 εκατ. έναντι € 0,31 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο 2010. Το σύνολο των Ιδίων Κεφαλαίων σε επίπεδο Ομίλου διαμορφώθηκε το Α τρίμηνο 2011 σε € 78,62 εκατ. έναντι € 77,18 εκατ. της 31/12/2010.
Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο του Ομίλου της ΜΟΧΛΟΣ στο τέλος της χρήσης 2010 ανερχόταν σε € 78,89 εκατ.
Υπό το πρίσμα της συνεχιζόμενης διεθνούς οικονομικής ύφεσης με τις συνέπειες που έχει και στην ελληνική οικονομία, πλήττοντας σημαντικά τον κλάδο των κατασκευών, τα ανωτέρω οικονομικά αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του Ομίλου εντείνει τις προσπάθειες της για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων και την ανάληψη νέων κατασκευαστικών έργων.
-
12:11 Πολωνία: Συνελήφθη φοιτητής για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
-
12:11 Πετρέλαιο: Kάτω από τα 60 δολάρια το brent
-
12:07 CEO Dassault: Αβέβαιο το μέλλον του κοινού μαχητικού Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας
-
12:06 Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Awards 2025
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
11:28 ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (33)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (16)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (12)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (8)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (5)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (3)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ