Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση συζήτησε και οριστικοποίησε τις τροποποιήσεις του Κανονισμού όπως αυτές προέκυψαν από τη διαβούλευση.
Οι λεπτομέρειες των τροποποιήσεων θα ανακοινωθούν μετά την έγκρισή τους από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Οι λεπτομέρειες των τροποποιήσεων θα ανακοινωθούν μετά την έγκρισή τους από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Επιπλέον το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:
-έως 147.028.393 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας "MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD", οι οποίες θα προκύψουν από τη διανομή μερίσματος υπό τη μορφή μετοχών. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην εν λόγω εταιρική πράξη ορίστηκε η 25η Μαΐου 2011. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. Χ.Α. και Χ.Α.Κ. της 27ης Μαΐου 2011. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 27η Ιουνίου 2011.
-130.530 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "FRIGOGLASS A.B.E.E.", που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα στελέχη της Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 30η Μαΐου 2011.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την άρση της Επιτήρησης των μετοχών της εταιρίας "ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ Α.Ε.", δεδομένου ότι δεν συντρέχουν πια λόγοι για την υπαγωγή της στο συγκεκριμένο καθεστώς. Οι μετοχές της εν λόγω εταιρίας από τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 24ης Μαΐου 2011 θα διαπραγματεύονται στην Κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την ένταξη προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. των 196.350 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε." που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 30η Μαΐου 2011.
-
09:24 Eύβοια: Πώς εξελίσσεται η μετασεισμική ακολουθία – Συνεχίζονται οι αυτοψίες
-
09:17 Γερμανία: Συνθήματα κατά του Μερτς οδηγούν σε "συνταγματικώς αμφισβητήσιμη" έρευνα σε βάρος στελέχους του SPD
-
09:15 Πολωνία: Drone χτύπησε κτίριο κατοικιών στο Wyryki
-
09:14 Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία
-
09:10 Νεπάλ: Ο στρατός προχωρά σε καταστολή διαδηλώσεων εν μέσω αυξανόμενης πολιτικής αβεβαιότητας
-
09:00 "Πόρτα" Ανδρουλάκη στις προσκλήσεις Μητσοτάκη- Ναι σε μέτρα- Όχι, σε συγκυβέρνηση
-
08:55 Γαλλία: Ο "survivor" Λεκορνί αναλαμβάνει ανήμερα των κινητοποιήσεων - Το προφίλ του δεν περιορίζεται στον "Μακρονισμό"
-
08:51 Κέρδη στις ασιατικές αγορές - Κοντά σε ιστορικά υψηλά η Ιαπωνία μετά την αποχώρηση του Ισίμπα
-
08:36 Νέα έρευνα για εμπλοκή αστυνομικών και δικαστικών στη "μαφία των Χανίων" - Θα μιλήσουν τα κινητά των δύο αδερφών
-
08:33 Δεύτερη ημέρα της απεργίας των ταξί - Συγκέντρωση στις 10 και διαδήλωση με τα οχήματά τους
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO
-
Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (16)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (11)
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO (9)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (4)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (4)
-
Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι; (3)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (2)
-
Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία (1)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (1)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
