Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ανακοινώνει ότι την 23η Μαΐου 2011 πραγματοποιήθηκε η Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας στην Αίθουσα Συνεδριάσεων των γραφείων του υποκαταστήματος της Εταιρείας στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, οδός Αρτέμιδος αρ.8, στην οποία παρέστησαν νόμιμα αυτοπροσώπως ή δι΄ αντιπροσώπου 110 μέτοχοι εκπροσωπούντες 45.242.343 μετοχές, ήτοι ποσοστό 38,67 % του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. 
Δεδομένης της μη επιτευχθείσας εκ του νόμου αυξημένης απαρτίας, το έβδομο θέμα περί "Λήψης απόφασης και έγκρισης για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των έξι εκατομμυρίων τριάντα χιλιάδων τετρακοσίων δέκα ευρώ και ογδόντα έξι λεπτών (6.030.410,86€) με ακύρωση πέντε εκατομμυρίων εξακοσίων τριάντα πέντε χιλιάδων οκτακοσίων ενενήντα οκτώ (5.635.898) ιδίων μετοχών με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας" και το ένατο θέμα περί "Λήψης απόφασης και έγκρισης για την επέκταση του σκοπού της Εταιρείας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας.", θα συζητηθούν στην β επαναληπτική συνέλευση που θα λάβει χώρα σύμφωνα με την αρχική πρόσκληση την 3η Ιουνίου 2011, δίχως να απαιτηθεί νεώτερη πρόσκληση. 
Περαιτέρω υπενθυμίζεται ότι το όγδοο θέμα της ημερήσιας διάταξης "Λήψη απόφασης και έγκριση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των πέντε εκατομμυρίων εννιακοσίων πενήντα επτά χιλιάδων εκατόν σαράντα ενός ευρώ και πενήντα τεσσάρων λεπτών (5.957.141,54€) με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού δια εκδόσεως πέντε εκατομμυρίων πεντακοσίων εξήντα επτά χιλιάδων τετρακοσίων είκοσι δύο (5.567.422) νέων μετοχών με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.", λόγω συνάφειας με το προηγούμενο θέμα περί μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου, καθότι η αύξηση υπολογίζεται στο αναπροσαρμοσμένο μετοχικό κεφάλαιο μετά τη μείωση, ήδη κατόπιν αίτησης μετόχου που εκπροσωπεί του 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα το άρθρο 39 παραγρ. 3 του κ.ν. 2190/1920, εγκρίθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση η αναβολή συζητήσεως και λήψεως αποφάσεως επ? αυτού για την 3η Ιουνίου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π. μ. στον ίδιο τόπο με την παρούσα ΓΣ καθότι θα έχει ήδη συζητηθεί και αποφασιστεί το έβδομο θέμα της ημερήσιας διάταξης.
- 
                                17:39 Χρηματιστήριο: Διακόπηκε μετά από ένα χρόνο το σερί ανοδικών μηνών
- 
                                17:38 Ισραήλ: Η επικεφαλής νομική σύμβουλος του στρατού παραιτείται λόγω διαρροής βίντεο με κακοποιήσεις
- 
                                17:34 Συνάντηση Χρ. Δήμα με υπουργό Μεταφορών Καναδά: Αεροπορική σύνδεση, logistics, εφοδιαστική αλυσίδα στο επίκεντρο
- 
                                17:32 Συνάντηση Κ. Πιερρακάκη- Π. Σεράφιν: "Η Ελλάδα πιστεύει σε μια Ευρώπη που εμπνέει εμπιστοσύνη και σταθερότητα στους πολίτες της"
- 
                                17:24 Πιθανή τρομοκρατική επίθεση αποτράπηκε στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες (FBI)
- 
                                17:23 Συνάντηση του Γ. Γεραπετρίτη με τον ομόλογό του από το Μπαχρέιν
- 
                                17:22 Ρωσία: Απαγόρευση εισόδου σε περισσότερους αξιωματούχους της ΕΕ ως απάντηση στις νέες κυρώσεις
- 
                                17:15 Ισραήλ: Σε παραίτηση ωθήθηκε η στρατιωτική γενική εισαγγελέας λόγω διαρροής βίντεο με βασανιστήρια κατά Παλαιστινίων κρατουμένων
- 
                                17:12 Οι πιο ακριβοπληρωμένοι... μετά θάνατον celebrities για το 2025
- 
                                17:00 Π. Μαρινάκης: Οι μόνοι που ξεβολεύονται είναι οι μπαταχτσήδες - Δικαιολογημένες οι αγωνίες των αγροτών που κινητοποιούνται
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Νέα τραπεζική διόρθωση στο Χρηματιστήριο με επιπλέον πίεση από HelleniQ Energy
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης
- 
                                Επανεμφάνιση μετά από χρόνια του "Mr. Big Short" Μάικλ Μπέρι με χρησμό για φούσκα στις αγορές
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                Πρόταση της ΕΕΝ για ελληνικά πολεμικά πλοία στο πρόγραμμα SAFE
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (106)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (64)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (29)
- 
                                ΕΥΔΑΠ: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας – Οι αλλαγές και τα επόμενα βήματα (13)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (10)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (8)
- 
                                Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη του "Ευαγγελισμού" - Έξι συλλήψεις για την επίθεση κατά Βορίδη (7)
- 
                                Ανακοίνωση ΕΛΤΑ: Κανένας Έλληνας δεν θα μείνει χωρίς ταχυδρόμο και κανένα νησί χωρίς κατάστημα (6)
- 
                                Πειραιώς: Στα €854 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο, στο 15% η απόδοση ιδίων κεφαλαίων (6)
- 
                                Σ. Φάμελλος: Μην τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να κλείσει τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ πριν γίνει η συζήτηση στη Βουλή (4)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
