Συνεχης ενημερωση
Η INTRALOT γνωστοποιεί - σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών - στους κ.κ. μετόχους της ότι, κατά την Ετήσια Τακτική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας την 19.5.2011, αποφασίσθηκε η διανομή μερίσματος χρήσης 2010 στους μετόχους της, 0,0045€ ανά μετοχή προ παρακράτησης φόρου, ήτοι καθαρό ποσό 0,0036€ ανά μετοχή.
Από την Δευτέρα 23 Μαΐου 2011, οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2010.
Δικαιούχοι για το μέρισμα της χρήσεως του 2010, είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του ΣΑΤ έως και την ημέρα record date, ήτοι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2011.
Ενημερώνουμε τους κ.κ. μετόχους της Εταιρείας μας ότι η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και θα αρχίσει την 31.5.2011 μέχρι την 30.5.2012, περίοδο κατά την οποία:
-οι μέτοχοι θα εισπράξουν το μέρισμα μέσω των Χειριστών τους (Χρηματιστηριακές Εταιρείες & Τράπεζες), οι οποίοι θα απευθυνθούν στην ανάδοχο Εθνική Τράπεζα (Υποδ/νση Θεματοφυλακής Ιδιωτών Επενδυτών και Χρηματιστηριακών Συναλλαγών, Τμήμα Εταιρικών Πράξεων και Αναδοχών, Θησέως 330, 176 75, Καλλιθέα, τηλ. επικοινωνίας 210-9477713 & 210-9477708, αρμόδιοι κκ. Ιωάννης Ξύδης, Μάρκος Αλβέρτης).
-παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης μεμονωμένων μετόχων της Εταιρείας (οι οποίοι δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση στους Χειριστές τους για την είσπραξη μερισμάτων) να προβούν στην είσπραξη του μερίσματος αυτοπροσώπως σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας, προσκομίζοντας την Αστυνομική τους Ταυτότητα και κοινοποιώντας τον ΚΑΜΕ (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή στο Σ.Α.Τ.) ή προσκόμιση εκτύπωσης του από το Σ.Α.Τ.
-Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης των μεμονωμένων μετόχων από τους νόμιμα εξουσιοδοτημένους εκπρόσωπους τους (με την προσκόμιση σχετικής εξουσιοδότησης του δικαιούχου, θεωρημένης ως προς το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή).
Μετά την 30.5.2012, η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της Εταιρείας (Λ. Κηφισίας 64 & Πρεμετής 3, Τ.Κ. 15 125, Μαρούσι-Αθήνα, τηλ. Επικοινωνίας 210-6156000, Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων).
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας, τηλ. 210-6156000 ή το Τμήμα Θεματοφυλακής της Εθνικής Τράπεζας, τηλ. επικοινωνίας 210-9477708/713. Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός πέντε (5) ετών παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
-
13:03 Π. Μαρινάκης: Ουδέν σχόλιο για τη συνέντευξη Σαμαρά
-
13:03 Ρωσία: Έχουν "βαλτώσει" οι προσπάθειες για ειρήνη στην Ουκρανία
-
12:57 Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο - Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
-
12:49 ΟΟΣΑ: Πρόοδος της Ελλάδας στην υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης, αλλά και φυγή ταλέντων
-
12:37 Κίνα: Παγώνει τα "ειδικά" λιμενικά τέλη σε αμερικανικά πλοία - Σε εφαρμογή και άλλα μέτρα κατευνασμού
-
12:28 Ουκρανία: Εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα μετά από ρωσικές επιθέσεις
-
12:26 Ιράν: "Παράλογες" οι κατηγορίες των ΗΠΑ για σχέδιο δολοφονίας της πρεσβευτού του Ισραήλ στο Μεξικό
-
12:23 Κρεμλίνο: Αγνοήστε τις φήμες των δυτικών ΜΜΕ για τις σχέσεις Πούτιν - Λαβρόφ
-
12:22 Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα των ΗΠΑ στα "δίχτυα" του αντισημιτισμού; - Η σύγκρουση για Κάρλσον-Φουέντες
-
12:20 Toyota Hilux: Σκληροτράχηλο και για πρώτη φορά ηλεκτρικό-Πότε έρχεται Ελλάδα
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Θα σώσει ή θα "γκρεμίσει" τη Νέα Υόρκη ο φόρος Μαμντάνι για τους εκατομμυριούχους;
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη κηρύσσει πόλεμο στους υπαλλήλους - και δεν θα έχει καλή κατάληξη
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (39)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (28)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (22)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (11)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (8)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Μουντρούχα τέχνη (5)
-
Η άμυνα φέρνει κοντά Γερμανία και Τουρκία (3)
-
Νέα αναβολή στη δίκη Λιγνάδη (2)
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ