Συνεχης ενημερωση
Η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007, του άρθρου 10 παρ.1 του Ν.3340/2005 και του άρθρου 2 της απόφασης 3/347/12.07.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι δυνάμει της από 29/06/2009 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της και της από 08/04/2011 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, προέβη σήμερα Τρίτη, 19 Απριλίου 2011, στην υπογραφή σύμβασης για τη σύναψη κοινού Ομολογιακού Δανείου, πενταετούς διάρκειας, ποσού επτά εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (€ 7.500.000,00), με ομολογιούχους δανειστές τις τράπεζες ALPHA BANK Α.Ε. και ALPHA BANK LONDON LTD, η δε ALPHA BANK Α.Ε. αναλαμβάνει ως διαχειριστής πληρωμών.
Επίσης, δυνάμει της από 13/04/2011 αυτόκλητης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας "ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε. - Αποθηκεύσεις - Διανομές - Συσκευασίες", θυγατρική της ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. με ποσοστό 99,99%, και της συνακόλουθης ειδικής εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό της Συμβούλιο, η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε. προέβη σήμερα στην υπογραφή σύμβασης για τη σύναψη κοινού Ομολογιακού Δανείου, πενταετούς διάρκειας, ποσού έξι εκατομμυρίων ευρώ (€ 6.000.000), υπό την εγγύηση της μητρικής της εταιρίας, ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε., με ομολογιούχους δανειστές τις τράπεζες ALPHA BANK Α.Ε. και ALPHA BANK LONDON LTD, η δε ALPHA BANK Α.Ε. αναλαμβάνει ως διαχειριστής πληρωμών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων δανειστών.
Τα ως άνω κοινά Ομολογιακά Δάνεια θα εκδοθούν στις 21/04/2011, στα πλαίσια του Ν.3156/2003 και του Ν.2190/1920, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού της ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. και της ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε.
-
07:30 Σαράντης: Μετατρέπει το Carroten σε παγκόσμια μάρκα
-
07:30 Η "απελπισμένη" στροφή της Ρωσίας: Ο αγωγός Power of Siberia 2 σηματοδοτεί υποταγή στην Κίνα
-
07:30 ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Δρομολογεί την έκδοση νέου ομολογιακού δανείου 500 εκατ. ευρώ
-
07:30 Aktor - Prodea Investments: Οι λόγοι πίσω από την ακύρωση του "ντιλ" των 580 εκατ. ευρώ
-
07:30 Στα ύψη παραμένουν οι οφειλές του κράτους σε ιδιώτες - Πρωταθλητές τα νοσοκομεία
-
07:30 Elvalhalcor: Πώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις των δασμών και του ενεργειακού – τα πλεονεκτήματα του ομίλου
-
07:30 Ο Πούτιν κάνει τη Ρωσία όλο και πιο υποτελή στην Κίνα
-
00:14 Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητούν πέντε χώρες μετά τις εξελίξεις στην Πολωνία
-
00:05 Κοινοί λογαριασμοί και καταμερισμός τόκων μεταξύ συνδικαιούχων: Φορολογικές συνέπειες και κίνδυνος άτυπης δωρεάς
-
00:05 Τα drones του Πούτιν στην Πολωνία στοχεύουν τη βούληση του ΝΑΤΟ να υπερασπιστεί την Ουκρανία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (192)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (42)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (23)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο Τσάρλι Κερκ, πολιτικός ακτιβιστής και υποστηρικτής του Τραμπ (15)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (15)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (14)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
