Συνεχης ενημερωση
H Εταιρεία ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ανακοινώνει ότι την 30η Μαρτίου 2011 δημοσιεύθηκαν τα Στοιχεία και Πληροφορίες της χρήσης από 01/01/2010 έως 31/12/2010 στις εφημερίδες Ημερησία, Βραδυνή και Θριάσιο και είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ΑΛΚΟ (www.alco.gr) και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών μαζί με την Ετήσια Οικονομική Έκθεση της 31.12.2010. 
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της χρήσης 2010 του ομίλου ΑΛΚΟ έχουν ως εξής: O ενοποιημένος κύκλος εργασιών της 31.12.2010 ανήλθε σε 258,51 εκατ. € έναντι 234,53 εκατ. € την αντίστοιχη περίοδο του 2009, σημειώνοντας αύξηση κατά 10,22 %. 
Το μεγαλύτερο ποσοστό του κύκλου εργασιών, ήτοι το 93,77 %, πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία από τις Γερμανικές εταιρείες του Ομίλου οι οποίες ενισχύουν τα αποτελέσματα τους, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για την Ελλάδα ανήλθε σε 5,58 % και για τις λοιπές χώρες σε 0,65 %. 
Τα Μικτά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν την 31.12.2010 σε 45,69 εκατ. € έναντι 37,73 εκατ. € της αντίστοιχης περσινής χρήσης και παρουσίασαν αύξηση κατά 21,09 %. 
Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (ΕBITDA) του Ομίλου ανήλθαν την 31.12.2010 σε 23,86 εκατ. € έναντι 19,10 εκατ. € πέρυσι παρουσιάζοντας αύξηση κατά 24,9 %. 
Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων του Ομίλου ανήλθαν στις 31.12.2010 σε 8,74 εκατ. € έναντι κερδών 1,50 εκατ. € την 31.12.2009. 
Τα κέρδη προ φόρων του Ομίλου ανήλθαν την 31.12.2010 σε 7,19 εκατ. € έναντι 0,51 εκατ. € την 31.12.2009 παρουσιάζοντας μεγάλη αύξηση. 
Τα κέρδη μετά από φόρους του Ομίλου ανήλθαν την 31.12.2010 σε 3,28 εκατ. € έναντι ζημιών -0,83 εκατ. € την 31.12.2009. 
Τα συνολικά κέρδη-ζημίες μετά από φόρους και κέρδη που αναλογούν σε μη ελέγχουσες συμμετοχές του Ομίλου ανήλθαν την 31.12.2010 σε -0,91 εκατ. € έναντι -4,47 εκατ. € την αντίστοιχη περσινή χρήση. 
Σε επίπεδο μητρικής εταιρίας, ο κύκλος εργασιών ανήλθε την 31.12.2010 σε 17,55 εκατ. € έναντι 17,97 εκατ. € την 31.12.2009 παρουσιάζοντας μείωση κατά 2,37%. 
Τα μικτά κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 1,54 εκατ. € την 31.12.2010 έναντι 2,84 εκατ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο παρουσιάζοντας μείωση κατά 45,80 %. Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (ΕBITDA) της εταιρείας ανήλθαν σε 0,2 εκατ. € έναντι -1,27 εκατ. € την αντίστοιχη περσινή περίοδο παρουσιάζοντας βελτίωση. 
Τα κέρδη-ζημιές προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων της εταιρείας ανήλθαν την 31.12.2010 σε -1,51 εκατ. € έναντι -3,01 εκατ. € την 31.12.2009. 
Τα κέρδη-ζημιές προ φόρων της εταιρείας ανήλθαν την 31.12.2010 σε -0,63 εκατ. € έναντι -2,29 εκατ. € την αντίστοιχη περσινή χρήση παρουσιάζοντας βελτίωση κατά 72,4 %. 
Τα κέρδη-ζημιές μετά από φόρους της εταιρείας ανήλθαν την 31.12.2010 σε -1,12 εκατ. € έναντι -2,40 εκατ. € την 31.12.2009.
- 
                                09:38 Χέγκσεθ: Οι αμυντικοί δεσμοί ΗΠΑ - Ινδίας ποτέ δεν ήταν ισχυρότεροι
- 
                                09:35 "Ημέρα Καριέρας" της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα: Πάνω 30 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας
- 
                                09:35 Πειραιώς: Στα €854 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο, στο 15% η απόδοση ιδίων κεφαλαίων
- 
                                09:32 Uber: Θα επενδύσει 200 εκατ. δολάρια σε τεχνολογικό κέντρο στην Τουρκία
- 
                                09:30 Ν. Παπαθανάσης: 72,6 εκατομμύρια ευρώ μέσω ΕΣΠΑ για επαγγελματική κατάρτιση σπουδαστών
- 
                                09:25 Όρμπαν: Θα ζητήσω από τον Τραμπ εξαίρεση από τις κυρώσεις για το ρωσικό πετρέλαιο
- 
                                09:17 ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Φεύγας θεωρεί πραγματικούς αγρότες τον "Φραπέ" και τον "Χασάπη" και αγνοεί τους τίμιους αγρότες
- 
                                09:13 Κυκλώνας Μελίσα: Σχεδόν 50 νεκροί στην Καραϊβική, καταφθάνει βοήθεια
- 
                                09:11 Μεικτές τάσεις στις ασιατικές αγορές στον απόηχο της συνάντησης Τραμπ-Σι
- 
                                09:05 Siemens και Sidenor: Εξοικονόμηση ενέργειας 46% στο αντλητικό συγκρότημα του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης
- 
                                Η κοινή παραδοχή για τη γήρανση που ίσως είναι λανθασμένη
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (24)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (8)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (7)
- 
                                ΗΠΑ και Κίνα υπέγραψαν 10ετές πλαίσιο αμυντικής συμφωνίας (3)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (3)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (2)
- 
                                Ο Μητσοτάκης στη Μονή Σινά, με μηνύματα διπλωματικής αναβάθμισης της Ελλάδας (1)
- 
                                "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία (1)
- 
                                Αναταραχή διαρκείας στο ΠΑΣΟΚ- Ο Τσίπρας "χτίζει" κόμμα (1)
- 
                                Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας (1)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
