Συνεχης ενημερωση
Πληροφορούνται οι κάτοχοι των Μετατρέψιμων Χρεογράφων 2013/2018 Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών με κωδικούς BCCB/ΤΡΚΜΧ και BOCB1/ΚΥΠΡΟ1 αντίστοιχα (τα "Χρεόγραφα") ότι από τις 15 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2011 μπορούν να ασκήσουν το Δικαίωμα Μετατροπής των Μετατρέψιμων Χρεογράφων 2013/2018 σε μετοχές Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ (η "Εταιρία") (οι "μετοχές") στην Ισχύουσα Τιμή Μετατροπής €8,11 κατά Μετοχή.
Πληροφορίες για τη διαδικασία μετατροπής καθώς και η δήλωση μετατροπής των Μετατρέψιμων Χρεογράφων 2013/2018 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συγκροτήματος www.bankofcyprus.com (Σχ. Επενδυτών/ Μετοχική Δομή και Μετοχή/ Μετατρέψιμα Χρεόγραφα).
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρίας ημερoμηνίας 28 Φεβρουαρίου 2011 τα Χρεόγραφα δύναται να χρησιμοποιηθούν στην ονομαστική τους αξία ως αντιπαροχή στη νέα προτεινόμενη έκδοση Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου η οποία θα τεθεί προς έγκριση στη συγκληθείσα Έκτατη Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 23 Μαρτίου 2011.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα την προτεινόμενη έκδοση Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου βλέπετε σχετική ανακοίνωση ημερoμηνίας 28 Φεβρουαρίου 2011.
-
00:14 Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητούν πέντε χώρες μετά τις εξελίξεις στην Πολωνία
-
00:05 Κοινοί λογαριασμοί και καταμερισμός τόκων μεταξύ συνδικαιούχων: Φορολογικές συνέπειες και κίνδυνος άτυπης δωρεάς
-
00:05 Τα drones του Πούτιν στην Πολωνία στοχεύουν τη βούληση του ΝΑΤΟ να υπερασπιστεί την Ουκρανία
-
00:05 Το χάσμα μεταξύ τιμής και αξίας θα κλείσει. Ώρα για δράση
-
00:04 Ηγεσία χωρίς βεβαιότητες
-
00:04 Νέος αναπτυξιακός νόμος: Οι ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η σημασία της σωστής καθοδήγησης
-
00:02 Φεύγει το Ταμείο Ανάκαμψης και αρχίζουν οι κάμψεις...;
-
00:01 Το ελληνικό χρέος έως το 2040
-
10/09 Παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου: Η αινιγματική ανάρτηση Τραμπ για τη Ρωσία και η αντίδραση του ΝΑΤΟ
-
10/09 Μακρόν: Επικοινωνία με Τραμπ για Μέση Ανατολή και Ρωσία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (184)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (41)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (14)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο Τσάρλι Κερκ, ακροδεξιός πολιτικός ακτιβιστής και υποστηρικτής του Τραμπ (9)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
