Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία με την επωνυμία ?Ξενοδοχειακαί ? Τουριστικαί - Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.? ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2011, στα γραφεία της Εταιρείας στην οδό Δάφνης 6, στο Παλαιό Ψυχικό η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων παραστάθηκαν αυτοπροσώπως ή δι? αντιπροσώπου τρεις Μέτοχοι εκπροσωπούντες συνολικά 2.211.728 μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 67% επί συνόλου 3.300.689 μετοχών. Όλες οι αποφάσεις επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης ελήφθησαν με παμψηφία και ομοφωνία του συνόλου των παρισταμένων Μετόχων.
Ειδικότερα:
Επί του πρώτου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης: Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού μέχρι τεσσάρων εκατομμυρίων οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ (4.800.000,00 €), εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, το οποίο θα εκδοθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003 και του Κ.Ν.2190/1920, με σκοπό την αναχρηματοδότηση τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ (4.000.000,00 €) και κατά το υπόλοιπο μέρος του την χρηματοδότηση αναγκών κεφαλαίου κίνησης της Εταιρείας.
Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση, με την ίδια ως άνω πλειοψηφία, εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει ελεύθερα κατά την κρίση του τους λοιπούς όρους του ως άνω δανείου, καταρτίζοντας το πρόγραμμα όρων εκδόσεώς του σύμφωνα με το άρθρο 1§3 του ν. 3156/2003 και να ορίσει το ή τα πρόσωπα που θα υπογράψουν το πρόγραμμα των όρων εκδόσεώς του, τις απαιτούμενες συμβάσεις και κάθε είδους έγγραφα για τη σύσταση εμπράγματων εξασφαλίσεων, τους τίτλους των ομολογιών που θα εκδοθούν και κάθε άλλο έγγραφο που ήθελε απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της εκδόσεως του ως άνω δανείου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν μελλοντικών τροποποιήσεων αυτού.
Επί του δευτέρου θέματος της Ημερησίας διατάξεως: δεν έγινε κάποια ανακοίνωση.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (14)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
