Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 12-Ιαν-2011 12:20

    Σελόντα: Διευκρινίσεις επί δημοσιευμάτων

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε απάντηση της με αριθ. πρωτ. 78/11.01.2011 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με την οποία ζητείται να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ημερησία" της 11/1/2011, το οποίο αναφέρεται σε συμμαχία με τον Νηρέα, η ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕ δηλώνει τα ακόλουθα: 

    Ο ελληνικός κλάδος των ιχθυοκαλλιεργειών είναι πρωτοπόρος στις εξαγωγές, παρόλο που είναι πολυδιασπσπασμένος. Η διοίκηση της εταιρείας πιστεύει εδώ και αρκετά χρόνια ότι η συγκέντρωση του κλάδου αποτελεί τη μόνη θετική εξέλιξη που θα διασφάλιζε την ανάπτυξη και την απρόσκοπτη λειτουργία του. Η εταιρεία διερευνούσε και διερευνά τις δυνατότητες συγκέντρωσης πάντα στο πλαίσιο της υγιούς και ωφέλιμης, για τον εξωστρεφή αυτό κλάδο, επιχειρησιακής προοπτικής. 

    Η εταιρεία διαψεύδει τις φήμες που αναφέρονται στο δημοσίευμα και δηλώνει ότι αν και όταν υπάρχουν εξελίξεις θα σπεύσει να τις ανακοινώσει για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ