Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 11-Ιουλ-2006 10:05

    ΟΤΕ: Πρόθεση συμμετοχής στον ανοικτό διαγωνισμό του ΟΣΕ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την πρόθεση συμμετοχής του ΟΤΕ, είτε της ίδιας της εταιρείας είτε ως μέλος Ένωσης /Κοινοπραξιών, στον Ανοικτό Διαγωνισμό του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος με αντικείμενο την ανάθεση Υλοποίησης και Λειτουργίας του Δικτύου Δεδομένων ΟΣΕ ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 4.000.000 ευρώ (πλέον. ΦΠΑ), ενώ αναμένεται να διενεργηθεί στις 24/07/2006.

    Για τους μετόχους της εταιρείας που είναι ανώνυμες εταιρείες και δεν έχουν προβεί στη μέχρι φυσικού προσώπου ονομαστικοποίηση των μετοχών τους, οι προβλεπόμενες κυρώσεις συνίστανται στη στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από την μετοχική τους ιδιότητα.

    Τα δικαιώματα αυτά ανακτώνται μόνο εφόσον οι παραπάνω μέτοχοι ονομαστικοποιήσουν τις μετοχές τους και παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους που είναι ανώνυμες εταιρείες.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ