Συνεχης ενημερωση
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (εφεξής "Coca-Cola Τρία Έψιλον", ή "Εταιρεία") ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό του κ. John Hunter ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της. Ο κ. Hunter θα διαδεχτεί τον κ. Alexander B. Cummings, ο οποίος αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στις 9 Δεκεμβρίου 2010. Η Εταιρεία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον κ. Cummings για τις υπηρεσίες που προσέφερε ως μη εκτελεστικό μέλος του Συμβουλίου της Coca-Cola Τρία Έψιλον τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ως μέλος των Επιτροπών Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου. Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Hunter θα διαδεχτεί τον κ. Cummings και στις Επιτροπές Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Ευθύνης της Coca-Cola Τρία Έψιλον.
Ο κ. Hunter ξεκίνησε την καριέρα του στην Coca-Cola το 1967. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του ανέλαβε θέσεις αυξανόμενων αρμοδιοτήτων στο Χονγκ Κονγκ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Ατλάντα όπου, το 1991 διορίστηκε και διετέλεσε Πρόεδρος της Coca-Cola International μέχρι την αποχώρησή του το 1996. Ο κ. Hunter ήταν μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των Coca-Cola Amatil, Coca-Cola Bottlers Philippines Inc., Coca-Cola Ltd, Coca-Cola Bottling Company of New York και Coca-Cola Beverages plc. Η τελευταία συγχωνεύτηκε με την Coca-Cola Τρία Έψιλον το 2000. Στη διετία μεταξύ 1998 και 2000, ο κ. Hunter εκτέλεσε καθήκοντα Προέδρου στον όμιλο Seagram Spirits and Wine Group, και από τον Οκτώβριο 2008 μέχρι τον Απρίλιο 2010 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Coca-Cola Enterprises.
-
12:39 Γαλλία: "Καμπανάκι" κατά της εξάρτησης από την Κίνα - "Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της"
-
12:28 Η Cepal προχωρά σε στρατηγική επένδυση στην εταιρεία fintech Finclude
-
12:28 Γερμανία: Απροσδόκητη μείωση της επενδυτικής εμπιστοσύνης τον Νοέμβριο
-
12:25 Κ. Πιερρακάκης: Οι συνέργειες ανοίγουν δρόμο σε αυξημένη χρηματοδότηση και εξωστρέφεια
-
12:23 Η δύναμη της συνέχειας: Όταν κάθε επιχείρηση γράφει τη δική της ιστορία
-
12:22 Γερμανία: Συνελήφθη "Πολίτης του Ράιχ" ως ύποπτος για τον σχεδιασμό δολοφονίας πολιτικών
-
12:20 Συνομιλίες των ΥΠΕΞ Τουρκίας-Αιγύπτου για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
-
12:18 Κυρ. Μητσοτάκης: Τον πρώτο μήνα εφαρμογής του ΚΟΚ οι θάνατοι στον δρόμο μειώθηκαν κατά 34%
-
12:14 Η Ινδία "κόβει" τις αγορές ρωσικού πετρελαίου με φόντο τις κυρώσεις Τραμπ και τις εμπορικές συνομιλίες
-
12:02 Κ. Μητσοτάκης από την Ροδόπη: Αυξάνεται 50% το ανώτατο όριο του πετρελαίου για το οποίο επιστρέφεται ο ΕΦΚ σε αγρότες
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε
-
Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν το βοήθημα των 250 ευρώ – Τα κριτήρια
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 24% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος
-
Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
Η γυναίκα δικηγόρος - μητέρα στην Ελλάδα / Aπό την αντοχή στην αναγνώριση
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (90)
-
Τα γαλάζια σου γράμματα… (35)
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα (16)
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 24% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος (7)
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ (6)
-
Πόσο έχουν φτάσει οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Τα πιο πρόσφατα στοιχεία (6)
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε (4)
-
Μελέτη ΚΕΦΙΜ και European Liberal Forum: Αναγκαία η μετάβαση από διανεμητικά σε κεφαλαιοποιητικά συνταξιοδοτικά συστήματα (3)
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW (3)
-
Ιράκ: Οι Ιρακινοί στις κάλπες για να εκλέξουν νέο κοινοβούλιο (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ