Συνεχης ενημερωση
Ενοποιημένα Αποτελέσματα Εννιαμήνου 2010 της AVENIR Α.Ε
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
O Όμιλος Avenir ανακοινώνει τα ενοποιημένα οικονομικά του αποτελέσματα για το εννιάμηνο 2010 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης. Σε θετική τροχιά κινούνται τα μεγέθη του Ομίλου Αvenir κατά την τρέχουσα χρήση, γεγονός που πιστοποιείται από την ανοδική πορεία των δραστηριοτήτων των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών και των στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης.
Ειδικότερα o ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε κατά το εννιάμηνο του 2010 σε € 92.858.134 έναντι € 29.073.888 το εννιάμηνο του 2009 σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 219,4%.
Τα μικτά κέρδη του Ομίλου ανέρχονται στα €7.155.302, σημειώνοντας σημαντική αύξηση, έναντι μικτών κερδών €2.644.171 στο αντίστοιχο διάστημα του 2009.
Το καθαρό αποτέλεσμα ανήλθε σε ζημιά €10.486, σημαντικά μειωμένη σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο €(604.240), αποτέλεσμα της προσπάθειας εξυγίανσης της εταιρίας, της χρηστής διαχείρισης των εξόδων και της γενικότερης αναδιάρθρωσης του ομίλου.
Επισημαίνεται το πολύ χαμηλό επίπεδο καθαρού δανεισμού του Ομίλου ο οποίος ανέρχεται στα €2.567.021 ενώ τα Ίδια Κεφάλαια του Ομίλου ανέρχονται σε €44.619.029.
Επίσης στα πλαίσια ανασυγκρότησης της Εταιρίας και του Ομίλου, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010, ο όμιλος προχώρησε στην πώληση της 100% θυγατρικής ΖΗΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ Α.Ε και της θυγατρικής αυτής ΡΕΙΜΕΤΡΙΞ Α.Ε, με δραστηριότητες στην Ρομποτική, Έρευνα, Ανάπτυξη και Τηλεπισκόπιση με Τεχνολογίες Laser. Η πώληση είχε ως αποτέλεσμα ζημία ποσού €743.688,82 λόγω απομείωσης απαιτήσεων σχετιζόμενες με τις διακοπείσες δραστηριότητες της ρομποτικής-αυτοματισμών και για το Όμιλο, κέρδος €1.381.591,61. Η εν λόγω θυγατρική δεν κατάφερε κατά τα 3 τελευταία έτη να συνεισφέρει θετικά στα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου ενώ παράλληλα η πώλησή του συμβάλει και στην απάλειψη δυνητικών υποχρεώσεων και την περαιτέρω μείωση λειτουργικού κόστους ενισχύοντας σημαντικά τον Ισολογισμό του Ομίλου.
Η αρνητική αυτή συνεισφορά μετριάστηκε από την θετική συνεισφορά του τομέα των τυχερών παιχνιδιών τόσο στην Κύπρο όσο και στα Πλοία Διεθνών δρομολογίων.
Στόχος της Διοίκησης του Ομίλου, είναι να διατηρήσει τη δυναμική του μέσα από τη συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικότητας την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και να συνεχίσει την προσπάθεια αναδιάρθρωσης της εταιρίας και τη μείωση εξόδων.
-
21:40 Τσίπρας υπέρ αγροτών: Λύσεις και γεμάτα ταμεία υπάρχουν- Επίθεση σε Κυβέρνηση και απαξίωση Αντιπολίτευσης
-
21:38 ΥΠΑΑΤ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025 – Προχωρά άμεσα η πληρωμή τους
-
21:29 ΗΠΑ: Κοινή δήλωση Γαλλίας, Ελλάδας, Δανίας, Σλοβενίας και Ην. Βασιλείου για τη Δυτ. Όχθη και σεβασμό κατάπαυσης πυρός στη Γάζα
-
21:09 Ήπια κέρδη ο χρυσός με φόντο τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ
-
21:04 Υπερψηφίστηκε με 159 "υπέρ" έναντι 136 "κατά" ο Προϋπολογισμός του 2026
-
21:03 Ο Μερτς χαιρέτισε την πρόταση της Κομισιόν για παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης και μετά το 2035
-
21:00 Η αυτοκινητοβιομηχανία "καίγεται" για μέτρα στήριξης
-
21:00 Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο - Σταθερό επιτόκιο και προνομιακή ισοτιμία
-
20:55 Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη-Αθήνα, στην περιοχή του Δομοκού λόγω τεχνικού προβλήματος
-
20:37 Ιταλικά ΜΜΕ: Από τον Ιανουάριο οι τουρίστες θα πληρώνουν 2 ευρώ για να θαυμάζουν τη "Φοντάνα Ντι Τρέβι" - Τι απαντά ο δήμος
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (92)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (59)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (17)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (10)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ