Συνεχης ενημερωση
Ο Όμιλος Τιτάν ανακοινώνει ότι συντελέστηκε η συμφωνηθείσα επένδυση ύψους € 80 εκ. της International Finance Corporation (IFC) στην εταιρία του Ομίλου στην Αίγυπτο, Alexandria Portland Cement Company S.A. (APCC), μέσω της συμμετοχής της IFC στη θυγατρική εταιρία του Ομίλου Alexandria Development Limited (ADL). Με την ολοκλήρωση της ανωτέρω συναλλαγής, η IFC απέκτησε εμμέσως μειοψηφικό ποσοστό 15,2% στην APCC και, ως εκ τούτου, στις επιχειρήσεις του Τιτάνα στην Αίγυπτο.
Η συνεργασία με έναν οργανισμό όπως η IFC αναμένεται ότι θα προσθέσει σημαντική αξία στην επένδυση του Τιτάνα στην Αίγυπτο.
Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών με πάνω από 100 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας. Έχοντας έδρα την Ελλάδα, διαθέτει 13 εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου σε 8 χώρες και είναι οργανωμένος σε τέσσερις γεωγραφικούς τομείς: Ελλάδα και Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. Καθ΄ όλη την διάρκεια της ιστορίας του, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ επιδίωξε να συνδυάσει τη λειτουργική αρτιότητα με το σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Το 2009 πούλησε 16 εκ. τόνους τσιμέντου και υλικών με παρεμφερείς ιδιότητες, 4 εκ. μ3 ετοίμου σκυροδέματος, 15 εκ. τόνους αδρανών υλικών και διάφορα ακόμη οικοδομικά υλικά όπως τσιμεντόλιθους, έτοιμα κονιάματα κλπ.
Λεπτομερή οικονομικά και άλλα στοιχεία παρέχονται στην ιστοσελίδα του Ομίλου ΤΙΤΑΝ με διεύθυνση: www.titan-cement.com
-
18:20 NATO: Τι προβλέπουν τα Άρθρα 4 και 5 - Η σημασία τους μετά τις ανησυχητικές εξελίξεις με τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
18:19 ΔΙΚΤΥΟ: Working Breakfast για την "Επέλαση της Ακροδεξιάς, γιατί στη Γαλλία"
-
18:16 Vidavo: Από 12/9 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που προέκυψαν από την ΑΜΚ
-
18:14 Γενικό μπλακ-άουτ στην Κούβα - Το πέμπτο μέσα σε έναν μήνα
-
18:11 Intralot: Διευκρινήσεις και οδηγίες για την προτεινόμενη αμοιβή παραστάσεως €40 ανά ομολογία
-
17:57 Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ακινήτου της Reds στις Γούρνες από τη θυγατρική της Dimand
-
17:54 Λιθουανία: Πυρκαγιά και έκρηξη σε τρένο που μετέφερε LPG
-
17:50 Στις φλόγες εστιατόριο στο κέντρο του Παρισιού εν μέσω των διαδηλώσεων "Ας μπλοκάρουμε τα πάντα"
-
17:45 Η ανακοίνωση της Helleniq Energy για τον διαγωνισμό της Κρήτης
-
17:43 Χρηματιστήριο: Έπιασε "αθόρυβα" τις 2.030 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (160)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (39)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (6)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
