Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία ΄΄SATO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ΄΄ (εφεξής η ΄΄Εταιρεία΄΄) σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης της 10ης Νοεμβρίου 2009 αναφορικά με την εφαρμογή του Προγράμματος Παροχής Δικαιωμάτων Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών (΄΄Stock Option Plan΄΄) σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε στελέχη της Εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών (εφεξής΄΄Πρόγραμμα 2006΄΄), πληροφορεί το κοινό αναφορικά με τα εξής:
1. Στο πλαίσιο της εφαρμογής κατά το έτος 2010 του Προγράμματος 2006 τα στελέχη και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών που είναι δικαιούχοι δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών καλούνται από την 10η μέχρι την 20η Νοεμβρίου 2010 να δηλώσουν εγγράφως στην Εταιρεία την πρόθεσή τους να ασκήσουν εν όλω ή εν μέρει τα σχετικά δικαιώματά τους.
2. Η παρούσα προσφορά απευθύνεται σε 21 στελέχη της Εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, στα οποία περιλαμβάνονται μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Γενικός Διευθυντής, Διευθυντές, Προϊστάμενοι τμημάτων και λοιπά στελέχη και η τιμή εξάσκησης ανά δικαίωμα έχει ορισθεί, βάσει του Προγράμματος, στο ποσό των ενενήντα λεπτών του ευρώ (0,90€).
3. Οι δικαιούχοι, μετά την υποβολή των έγγραφων δηλώσεών τους για την άσκηση των δικαιωμάτων τους, υποχρεούνται μέχρι 30.11.2010 να προβούν στην καταβολή της αξίας των ασκούμενων από αυτούς δικαιωμάτων.
4. Στη συνέχεια και ανάλογα με τον αριθμό των δικαιωμάτων που θα έχει ασκηθεί και την εμπρόθεσμη καταβολή από τους δικαιούχους της αξίας των ασκούμενων δικαιωμάτων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα αποφασίσει, σε ειδική συνεδρίασή του εντός του μήνα Δεκεμβρίου 2010, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και θα προβεί σε κάθε άλλη απαιτούμενη ενέργεια για την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εναλλακτικά είναι δυνατή η διάθεση υφιστάμενων ιδίων μετοχών παράλληλα με την έκδοση νέων, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 13 του κ.ν. 2190/1920.
5. Το ολοσχερώς καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται σήμερα στο ποσό των Ευρώ τριάντα εκατομμυρίων είκοσι χιλιάδων τετρακοσίων εβδομήντα τεσσάρων (30.020.474 €) και διαιρείται σε είκοσι οκτώ εκατομμύρια πενήντα έξι χιλιάδες πεντακόσιες δέκα οκτώ (28.056.518) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,07 Ευρώ η κάθε μία.
Συνοπτική περιγραφή του Προγράμματος 2006 περιλαμβάνεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία μέσω του Χ.Α.Α. την 11.11.2008 (διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας στη διεύθυνση: www.satogroup.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας στο τηλ. 210-8767274.
-
13:56 ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά
-
13:51 BBC: Θα αντιπαλέψει την αγωγή του Τραμπ για δυσφήμηση
-
13:50 Live οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2026
-
13:45 Δίκη υποκλοπών: ΕΥΠ και Predator λειτουργούσαν ως "ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων" κατέθεσε ο Κ. Βαξεβάνης
-
13:44 EFA Group: Νέοι επενδυτές Motor Oil και EOS Capital Partners – Η ΑΜΚ 80 εκατ. και οι νέες επενδύσεις
-
13:39 Κούσνερ: Υποχωρεί από την επένδυση στο Βελιγράδι μετά από τις αντιδράσεις
-
13:37 Κ. Μητσοτάκης: Δημιουργία διακομματικής επιτροπής στη Βουλή για την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα
-
13:34 Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με όρους οι δύο από τους επτά κατηγορούμενους για παράνομες επιδοτήσεις
-
13:32 Γαλλία: Δρόμοι και σιδηροδρομικός άξονας αποκλεισμένοι από οργισμένους αγρότες
-
13:24 Όμιλος ΑΒΑΞ: Έτοιμο το 90% της σήραγγας από την Κατεχάκη στον Ευαγγελισμό της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (49)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (27)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (21)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (17)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (12)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (10)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (7)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ