Συνεχης ενημερωση
Η Ευρωσύμβουλοι στην πράσινη βιομηχανική και οικιακή ενέργεια
Συνεργασίες με Eurobank και Aegean Power
Ενισχύεται η παρουσία της Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. στον ενεργειακό τομέα, μέσω των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και δυναμικών συνεργασιών της, στο χώρο της πράσινης ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος μέσω των φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Από τις αρχές του 2010, η Ευρωσύμβουλοι έχει αναπτύξει πλαίσιο συνεργασίας με την EUROBANK και κορυφαίες εταιρίες κατασκευής, εμπορίας και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων (Martifer Solar, Yingli, BP Solar, Alumil). Η εταιρία παρέχει ουσιαστική και ολοκληρωμένη υποστήριξη ιδιωτών και επιχειρήσεων, από την πλήρη χρηματοδότηση και τις αδειοδοτικές και μελετητικές υπηρεσίες έως και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και την σύνδεσή τους στο δίκτυο, με απλές διαδικασίες, ευνοϊκούς όρους, υψηλή ποιότητα και εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος. Πρόσφατα μάλιστα, η συνεργασία αυτή διευρύνθηκε με τη συμμετοχή του δικτύου καταστημάτων Praktiker, στην προώθηση του συνολικού προϊόντος.
Στον χώρο της εξοικονόμησης κόστους ηλεκτρικής ενέργειας, η Ευρωσύμβουλοι ΑΕ συνεργάζεται με την AEGEAN POWER, τον μεγαλύτερο ελληνικών συμφερόντων ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος, μέλος του Ομίλου AEGEAN GROUP και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στον οικιακό καταναλωτή, τις εμπορικές επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.
Η Ευρωσύμβουλοι ΑΕ, δραστηριοποιείται γενικότερα στον χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας, προσφέροντας υπηρεσίες ενεργειακών επιθεωρήσεων που αποσκοπούν στην εκπόνηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας, τόσο σε βιομηχανίες και επιχειρήσεις όσο και σε κτίρια του δημοσίου ή ΝΠΔΔ, για τα οποία μάλιστα είναι πλέον σε εξέλιξη το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη" όπου προβλέπονται δράσεις ενεργειακής απόδοσης, διαχείρισης ενέργειας και ενθάρρυνσης της χρήσης ΑΠΕ.
Για την παροχή στο μέλλον τέτοιου είδους υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, η Ευρωσύμβουλοι ΑΕ σχεδιάζει επίσης την συμμετοχή της σε Εταιρία Εξοικονόμησης Ενέργειας (Energy Saving Company, ESCO) από κοινού με Περιφερειακές Αναπτυξιακές Εταιρείες.
-
09:53 Schneider Electric: Ισχυρά αποτελέσματα γ’ τριμήνου αναδεικνύουν τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα
-
09:50 Χρ. Δήμας: Προκηρύσσεται ο τριπλός κόμβος Σκαραμαγκά
-
09:41 Η άμυνα φέρνει κοντά Γερμανία και Τουρκία
-
09:38 Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για την κατασκευή του νέου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης μέσω ΣΔΙΤ
-
09:32 Νέα έρευνα απορρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ: Δεν προκύπτει σύνδεση της παρακεταμόλης στην εγκυμοσύνη με τον αυτισμό
-
09:30 Η Miele Hellas αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος στην ελληνική φιλοξενία
-
09:30 Η Miele Hellas αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος στην ελληνική φιλοξενία
-
09:24 Από την Αλ Κάιντα στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ υποδέχεται τον Αλ Σάρα της Συρίας
-
09:14 Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων και ζημιές σε ΙΧ από την κακοκαιρία
-
09:12 Σύνοδος ΕΕ - Λατινικής Αμερικής: Οι χώρες απορρίπτουν τη "χρήση της ισχύος" με φόντο τις εντάσεις με τις ΗΠΑ
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη κηρύσσει πόλεμο στους υπαλλήλους - και δεν θα έχει καλή κατάληξη
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity"
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Θα σώσει ή θα "γκρεμίσει" τη Νέα Υόρκη ο φόρος Μαμντάνι για τους εκατομμυριούχους;
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (22)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (6)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (6)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (1)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (1)
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό (1)
-
Ο Τραμπ πάτησε το κουμπί για τις πυρηνικές δοκιμές (1)
-
Ξανά σαρίκια και κελεμπίες; (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ