Συνεχης ενημερωση
Την υπαγωγή στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου 3299/04, για επενδυτικό της πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενίσχυση και εκσυγχρονισμό του κλάδου παγωτού, πέτυχε πρόσφατα η Βιομηχανία Γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος φτάνει τα € 8,71 εκ. και πρόκειται να επιδοτηθεί σε ποσοστό 40%. Κύριους άξονες του προγράμματος αποτελούν η δημιουργία υποδομών που θα αυξήσουν την παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου παγωτού, η περαιτέρω αυτοματοποίηση και εκσυγχρονισμός των παραγωγικών διαδικασιών και η ενίσχυση του δικτύου πωλήσεων. Η ολοκλήρωση του προγράμματος αναμένεται στα μέσα του 2012, ενώ σημαντικό τμήμα του έχει ήδη υλοποιηθεί.
Βασικό μοχλό ανάπτυξης του κλάδου παγωτού της ΚΡΙ-ΚΡΙ αποτελούν οι εξαγωγές και οι πωλήσεις προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Η εταιρεία διαβλέποντας τη μείωση της κατανάλωσης που επέρχεται στην εγχώρια αγορά, αποτέλεσμα των πληγμάτων στα εισοδήματα των καταναλωτών, από καιρό δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των συγκεκριμένων τομέων. Το 2010, οι πωλήσεις παγωτού της ΚΡΙ-ΚΡΙ στο εξωτερικό και οι πωλήσεις παγωτών ιδιωτικής ετικέτας σχεδόν διπλασιάστηκαν, αγγίζοντας τα € 10 εκ. Στα βαλκάνια, έχοντας πλέον αποκτήσει εμπειρία και γνώση των τοπικών αγορών, η εταιρεία προωθεί ένα φιλόδοξο business plan για την ενίσχυση της εκεί παρουσίας της και τη διεύρυνση των τοπικών δικτύων της στην ΠΓΔΜ, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Αλβανία. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται και στην εγχώρια αγορά παγωτού που παρουσιάζει, το τελευταίο διάστημα, έντονη κινητικότητα και ανακατατάξεις. Ανταποκρινόμενη στις εξελίξεις αυτές, η ΚΡΙ-ΚΡΙ θα κληθεί να ενισχύσει την παρουσία της στην εσωτερική αγορά, ενδυναμώνοντας, παράλληλα, τις μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες της.
-
12:31 Κ. Χατζηδάκης: Δέκα διαφορετικές παρεμβάσεις που αυξάνουν το διαθέσιμο εισόδημα
-
12:29 Το σενάριο που τρέμει ο Τραμπ: Τι θα συμβεί εάν το Ανώτατο Δικαστήριο ακυρώσει τους δασμούς του;
-
12:28 Γ. Κώτσηρας: Οι παρεμβάσεις στη ΔΕΘ συνιστούν μια συνολική φορολογική μεταρρύθμιση με οφέλη για όλους τους πολίτες
-
12:27 Φάρμακα κατά της παχυσαρκίας: Ο ΠΟΥ τα εντάσσει στον κατάλογό του και ζητά να αυξηθεί ο ανταγωνισμός για να πέσουν οι τιμές
-
12:19 Γ. Γεραπετρίτης: Υπάρχουν συμφέροντα που δεν θα ήθελαν την ολοκλήρωση της διασύνδεσης Ελλάδας- Κύπρου
-
12:16 Θ. Κοντογεώργης: Τα μέτρα στοχεύουν στην αύξηση των εισοδημάτων, στην ανάπτυξη και στο δημογραφικό
-
12:12 K. Πιερρακάκης: Προτιμάμε τις πατριωτικές φοροαπαλλαγές από τους "πατριωτικούς φόρους" Τσίπρα
-
12:01 Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ
-
12:00 Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος
-
11:57 Η Θεσσαλονίκη αποκτά νέα δυναμική: Ο Προβλήτας 6 αναβαθμίζει το λιμάνι και την πόλη
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (35)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (25)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (11)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (9)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (6)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (4)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (4)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (3)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (3)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (3)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
