Συνεχης ενημερωση
Η ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. - ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ σε συνέχεια της από 01/10/2010 ανακοίνωσης της, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι τα κλασματικά υπόλοιπα που αντιστοιχούσαν σε 54 κοινές ονομαστικές μετοχές της, εκποιήθηκαν με επιμέλεια της εταιρίας την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 μέσω του Χ.Α. Α.Ε. Η εν λόγω εκποίηση αφορούσε κλασματικά δικαιώματα επί μετοχών της εταιρίας που προέκυψαν κατά την εισαγωγή στο Χ.Α. προς διαπραγμάτευση την 17η Σεπτεμβρίου 2010, 18.648.000 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών. Οι μετοχές αυτές προήλθαν από την μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που αποφασίστηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 30.06.2010. Συγκεκριμένα, οι νέες μετοχές προήλθαν από την αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από πενήντα λεπτά (€ 0,50) σε ένα ευρώ (€ 1,0) με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού αυτών (reverse split) σε αναλογία 2 παλαιές μετοχές προς μια νέα, οι οποίες εγκρίθηκαν δυνάμει της Κ2 - 7573/28?07- 2010 απόφασης του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.
Μετά την ολοκλήρωση της εκποίησης, το καθαρό προϊόν αυτής, ήτοι ποσό 39,74 Ευρώ, που αντιστοιχεί σε μέση τιμή πώλησης 0,74 ευρώ ανά μετοχή, θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010. Δικαιούχοι είναι οι μέτοχοι - κάτοχοι κλασματικών υπολοίπων, εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος ʼυλων Τίτλων της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. την 14.09.2010 (record date).
Κατόπιν τούτου, από την 12.10.2010, οι δικαιούχοι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρίας (τηλ 210 5515000, υπεύθυνος κος Βασίλης Μάνεσης) προκειμένου να προμηθεύονται τις σχετικές βεβαιώσεις για την είσπραξη του ποσού που τους αναλογεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (16)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
