Συνεχης ενημερωση
Ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις για την εταιρική χρήση 2005 η τακτική γενική συνέλευση των κατόχων των προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της, στην οποία παρέστησαν 2 μέτοχοι με απαρτία του 45,40% επί του συνόλου των προνομιούχων ονομαστικών μετοχών άνευ δικαιώματος ψήφου της εταιρείας. Η Γενική Συνέλευση:
1. Ενέκρινε, επί του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της μητρικής και του ομίλου της διαχειριστικής χρήσης 2005. Τα αποτελέσματα της εταιρίας θεωρούνται ικανοποιητικά. Συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διαμορφώθηκε στο ποσό των 2.754.092,61 ευρώ, τα δε καθαρά κέρδη προ φόρων ανήλθαν στο ποσό των 696.619,26 ευρώ.
2. Απάλλαξε τα μέλη του Δ.Σ. και τον Ελεγκτή από κάθε ευθύνη για αποζημίωση για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσης 2005.
3. Όρισε με απαρτία 45,40%, για τη διαχειριστική χρήση 2006 ως Τακτικό Ελεγκτή τον κ. Γιάννη Μανώλη και ως αναπληρωματικό Ελεγκτή τον κ. Βασίλειο Λουμιώτη και προσδιόρισε το ποσό της αμοιβής τους.
4. Ενέκρινε την παράταση του χρονοδιαγράμματος για την χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση με μετρητά του Μετοχικού Κεφαλαίου που αποφασίσθηκε την 15/01/2002 μέχρι 30/01/2007.
5. Δεν ενέκρινε αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για τη διαχειριστική χρήση του 2006.
6. Δεν υπήρξαν συμβάσεις της εταιρείας με τα μέλη του Δ.Σ. ή μετόχους για έγκριση.
7. Παρείχε την σχετική άδεια στους μετέχοντες της Διευθύνσεως της Εταιρείας συμβούλους σύμφωνα με το άρθρο 27 του Καταστατικού και το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920.
-
17:25 Οι πιο κερδοφόρες ομάδες στον κόσμο το 2026
-
17:24 Νταγκ Μπέργκαμ: Η αναβίωση της πετρελαϊκής βιομηχανίας της Βενεζουέλας δεν θα βασιστεί σε χρηματοδότηση των ΗΠΑ
-
17:08 Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ χορηγεί στη Συρία 722 εκατ. δολάρια για την ανάκαμψη και την ανθρωπιστική βοήθεια
-
16:59 Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου
-
16:58 Τουσκ: Ανησυχώ πολύ για τις δηλώσεις Τραμπ σχετικά με τη Γροιλανδία - Η Πολωνία είναι εξαιρετικά πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ
-
16:54 Κύπρος - Πρώτες δηλώσεις Ν. Χριστοδουλίδη μετά τον σάλο για το βίντεο: "Όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές"
-
16:51 Ανοδικά η Wall με "οδηγό" τις αμυντικές μετοχές και τα στεγαστικά ομόλογα
-
16:43 Το Σάββατο η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΔ - Αφορμή η συμπλήρωση 10 ετών ηγεσίας Κ. Μητσοτάκη
-
16:32 Σε τροχιά αποκλιμάκωσης οι αγροτικές κινητοποιήσεις - Στην Αθήνα την Τρίτη οι αγρότες με τον Πρωθυπουργό
-
16:28 Alpha Bank: Στο 29,79% το ποσοστό της UniCredit
-
Κίνα: Ο μεγαλύτερος πελάτης της Βενεζουέλας δεν την έχει πλέον ανάγκη
-
Λαγκάρντ: "Είμαι η κυρία Κρίση - Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο ασταθή, το μέλλον θα δείξει εάν η Ευρώπη μαθαίνει γρήγορα"
-
Εξαγορά του 100% της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από την Διαμαντής Μασούτης
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο"
-
Η αγορά ανέβηκε εκεί που κάποτε λύγισε
-
Δημοσκόπηση: Το 70% των Γερμανών πιστεύει ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ
-
Ρωσία: Εκτοξεύσαμε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik με στόχο την Ουκρανία
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες;
-
Αεροπορικές εταιρείες σε Ντουμπάι, Τουρκία και Κατάρ ακυρώνουν πτήσεις προς το Ιράν
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες; (99)
-
Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί φοβούνται την Καρυστιανού (51)
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο" (50)
-
ΕΕ: "Πράσινο φως" για τη συμφωνία Mercosur, παρά τις αντιστάσεις - Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της μετά από 25 χρόνια συνομιλιών (25)
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά (17)
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο (13)
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας (12)
-
Δημοσκόπηση GPO: Εκλογική ζημιά σε Νάτσιο, Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ένα κόμμα Καρυστιανού (11)
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές (10)
-
Τραμπ: "Εναπόκειται" στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ