Συνεχης ενημερωση
Τη διανομή μερίσματος ποσού 0,04 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2005 αποφάσισε σήμερα η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Ιατρικό Αθηνών. Η γενική συνέλευση έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:
1. Ενέκρινε στο σύνολο τους τις οικονομικές καταστάσεις (εταιρικές και ενοποιημένες) για τη χρήση 2005.
2. Αποφάσισε την Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 2005
3. Αποφάσισε τη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2005 ποσού 0,04 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 3ης Ιουλίου 2006. Από την Τρίτη 4 Ιουλίου 2006, οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2005. Η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της Εθνικής, από την Τρίτη 11 Ιουλίου 2006 έως και την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007.
4. Ενέκρινε τις αμοιβές μελών Διοικητικού Συμβουλίου
5. Ενέκρινε τα έξοδα παραστάσεως και κινήσεως μελών Διοικητικού Συμβουλίου
6. Ενέκρινε την αμοιβή του Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2005
7. Αποφάσισε την εκλογή του κ. Σώκου Σωτήρη ως τακτικού ελεγκτή και του κ. Κούτρα Γρηγορίου ως αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση 2006 της ελεγκτικής εταιρείας BKR
8. Επικύρωσε την εκλογή του προσωρινού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κου Σκαλκέα Γρηγορίου, Ομότιμου Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
9. Δεν ελήφθη απόφαση επί του 10ου Θέματος αναφορικά με την παράταση της διάρκειας της εταιρείας, λόγω μη συγκεντρώσεως στη Γενική Συνέλευση της απαιτούμενης απαρτίας (66,67%). Η εταιρεία δεν θα προβεί σε επαναληπτική Γενική συνέλευση αναφορικά με το θέμα αυτό.
10. Δεν ελήφθη απόφαση επί του 11ου Θέματος αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση υπεράξιας παγίων στοιχείων και αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, λόγω μη συγκεντρώσεως στη Γενική Συνέλευση της απαιτούμενης απαρτίας (66,67%). Η εταιρεία δε θα προβεί σε επαναληπτική Γενική συνέλευση αναφορικά με το θέμα αυτό.
- 
                                23:32 ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν επηρεάζεται η συνδεδεμένη ενίσχυση για το βαμβάκι
- 
                                23:17 Υπ. Ανάπτυξης για τα ηλεκτρικά πατίνια: "Ελπίζουμε ο κ. Δούκας να μάθει τις αρμοδιότητές του"
- 
                                23:05 Η Ουκρανία αποστέλλει ειδικές δυνάμεις στο πολιορκημένο Ποκρόβσκ
- 
                                23:01 Δικαστήριο διέταξε την κυβέρνηση να συνεχίσει το πρόγραμμα SNAP για την αγορά τροφίμων από τα φτωχά νοικοκυριά,
- 
                                22:46 Η Ουάσινγκτον υποστηρίζει την κατάργηση των κυρώσεων του Ceasar Act κατά της Συρίας
- 
                                22:34 Τραμπ: "Ο χριστιανισμός απειλείται στη Νιγηρία από τους ισλαμιστές"
- 
                                22:23 Ένταση στα Εξάρχεια - 14 προσαγωγές
- 
                                22:11 Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα
- 
                                22:03 Amazon-boost στη Wall Street
- 
                                22:02 Μικρά κέρδη για το πετρέλαιο μετά από ασταθή διαπραγμάτευση
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                Στη φυλακή ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ που είχε "ξεχάσει" να αποδώσει ΦΠΑ πολλών χιλιάδων ευρώ
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                Πρόταση της ΕΕΝ για ελληνικά πολεμικά πλοία στο πρόγραμμα SAFE
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν
- 
                                Νέα τραπεζική διόρθωση στο Χρηματιστήριο με επιπλέον πίεση από HelleniQ Energy
- 
                                Πλειστηριασμοί: Άλλαξε χέρια ακίνητο της οικογένειας Μαλαματίνα στη Μύκονο
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (111)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (68)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (31)
- 
                                ΕΥΔΑΠ: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας – Οι αλλαγές και τα επόμενα βήματα (15)
- 
                                Ανακοίνωση ΕΛΤΑ: Κανένας Έλληνας δεν θα μείνει χωρίς ταχυδρόμο και κανένα νησί χωρίς κατάστημα (10)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (10)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (8)
- 
                                Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν (7)
- 
                                Eurostat: Στο 1,7% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο στην Ελλάδα - Ο πέμπτος χαμηλότερος στην ευρωζώνη (7)
- 
                                Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη του "Ευαγγελισμού" - Έξι συλλήψεις για την επίθεση κατά Βορίδη (7)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
