Συνεχης ενημερωση
Η Διοίκηση της SPRIDER STORES σε συνέχεια της εφαρμογής του προγράμματος βέλτιστης διαχείρισης και εξορθολογισμού του λειτουργικού κόστους, αποφάσισε να προχωρήσει από την 31/08/2010 στην οριστική διακοπή των εργασιών του καταστήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται επί της συμβολής των Οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ερμού και διαθέτει επιφάνεια πώλησης 1.000 τ.μ., καθώς απέβησαν άκαρπες οι διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη του εν λόγω σημείου πώλησης, οι οποίες είχαν ως σκοπό την μείωση του μισθώματος.
Πρωταρχικός σκοπός του Ομίλου είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού και προς την κατεύθυνση αυτή σχεδιάζει την αντικατάσταση του ανωτέρω καταστήματος με τη μεταφορά της εμπορικής δραστηριότητας σε άλλο σημείο, το οποίο θα βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή και θα ενοικιαστεί με σαφώς συμφερότερους όρους.
H SPRIDER STORES αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική αλυσίδα οικονομικής μόδας και οικιακού εξοπλισμού, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, με την πιο ανταγωνιστική σχέση τιμής - μόδας - ποιότητας, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων, εκατόν οκτώ (108) καταστημάτων, εκ των οποίων ογδόντα επτά (87) σημεία πώλησης βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα σε πόλεις κλειδιά ανά την Ελλάδα και είκοσι ένα (21) καταστήματα σε μεγάλες πόλεις της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης και ειδικότερα σε Ρουμανία, Βουλγαρία, και Κύπρο.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (104)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (23)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
