Συνεχης ενημερωση
Ο κ. Vladimir Evtushenkov, Πρόεδρος του Δ.Σ. της SISTEMA, δήλωσε: "Η SITRONICS και η INTRACOM HOLDINGS υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις την επιχειρηματική ανάπτυξη της INTRACOM TELECOM στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται. Κατά συνέπεια, και οι δύο πλευρές σκοπεύουν να παρέχουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη στην INTRACOM TELECOM, έτσι ώστε να προωθήσουν τα προϊόντα της στην περιοχή της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας των Ανεξαρτήτων Πολιτειών (ΚΑΠ). Η συνεργασία των δύο Ομίλων δημιουργεί ισχυρά πλεονεκτ ήματα έναντι του διεθνούς ανταγωνισμού στην παγκόσμια αγορά."
"Η SITRONICS έχει μία ευρεία γκάμα από τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των εταιριών του Ομίλου πέρα από την Ανατολική Ευρώπη", υπογράμμισε ο κ. Evgeny Utkin, Chief Executive της SITRONICS. "Η STROM, καθώς και η SITRONICS, μπορούν να αξιοποιήσουν όχι μόνον την τεχνογνωσία της INTRACOM TELECOM, αλλά και να την προωθήσουν μέσω των καναλιών των δικών τους προϊόντων σε αγορές όπου δεν είχε πρόσβαση μέχρι τώρα. Παράλληλα, μπορούμε να δουλέψουμε μαζί στο ν τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης, αξιοποιώντας τη δυναμική των επιστημόνων μας και τα προηγμένα εργαστήριά μας."
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM TELECOM, κ. Αλέξανδρος Μάνος δήλωσε: "Ανοίγει μία νέα αγορά για όλα τα προϊόντα μας. Θα διπλασιάσουμε επενδύσεις σε υποδομές Έρευνας και Ανάπτυξης, ανθρώπινου δυναμικού και αναπτυξιακών προγραμμάτων και θα ενισχύουμε τη διεθνή μας παρουσία. Οι υπηρεσίες ολοκλήρωσης συστημάτων και η τεχνογνωσία που παρέχει η INTRACOM TELECOM στις αγορές της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής θα αναπτυχθούν και θα αξιοποιηθούν ακόμη περισσότερο από τη SITRONICS."
Η INTRACOM TELECOM είναι 100% θυγατρική εταιρία της INTRACOM HOLDINGS με κύρια δραστηριότητα την παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η INTRACOM TELECOM, μέσω της δραστηριότητάς της στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης, έχει αναπτύξει και παράγει μία πλήρη και τεχνολογικά προηγμένη σειρά προϊόντων στους τομείς των ευρυζωνικών ενσύρματων και ασύρματων συστημάτων πρόσβασης και μετάδοσης, καθώς και στα συστήματα διανομής περιεχομένου (IPTV, triple-play).
Η SITRONICS θα εντάξει την εταιρία στον Τομέα Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων, η κύρια δραστηριότητα του οποίου επικεντρώνεται σε ψηφιακά τηλεπικοινωνιακά κέντρα, συστήματα billing και δίκτυα επόμενης γενιάς (NGN), αποσκοπώντας στην πραγματοποίηση πλήρων συνεργιών από τις συμπληρωματικές οικογένειες προϊόντων της INTRACOM TELECOM, τις δυνατότητες system integration που κατέχει, καθώς και την πελατειακή της βάση.
-
21:56 Hellenic Train: Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με δίκυκλο στη Λένορμαν – Εγκατέλειψε το σημείο ο οδηγός
-
21:42 Σε υψηλό 2 εβδομάδων ο χρυσός
-
21:26 Ακροδεξιά έκθεση βιβλίου στην αν. Γερμανία διχάζει
-
21:18 Η Aegean επενδύει στο "Μακεδονία" και στην Θεσσαλονίκη σηκώνοντας 10 αεροσκάφη και έξι νέες συνδέσεις
-
21:12 Μητσοτάκης: Ο Daniel θα στοιχίσει πάνω από €3 δισ. – Υποχρέωσή μας να στεκόμαστε κοντά στους συμπολίτες μας
-
21:09 Β. Κικίλιας από Κάιρο: Ενισχύουμε τη συνεργασία μας σε ναυτιλία, λιμάνια και διεθνείς οργανισμούς
-
21:00 Έρχεται ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
-
20:58 ΣΥΡΙΖΑ: Αίτημα να κατατεθούν στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ όλα τα στοιχεία των μεταβιβάσεων δικαιωμάτων
-
20:43 Τουρκία: Προσωρινή κράτηση για 6 διαιτητές και κλήση 1.024 παικτών που φέρονται να εμπλέκονται σε παράνομο στοιχηματισμό
-
20:23 Τζ. Μελόνι: Ήμασταν το μαύρο πρόβατο και τώρα μπορούμε να υποδείξουμε την πορεία πλεύσης στην Ευρώπη
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
"Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
Άλμα κοντά στο 2% για τον χρυσό με φόντο οικονομικές ανησυχίες και επιτόκια
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (90)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (51)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (34)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (24)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (23)
-
Μουντρούχα τέχνη (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Τραμπ: Η ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ ανακηρύσσεται "Εβδομάδα Αντικομμουνισμού" (5)
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών (5)
-
Δολοφονία Μένη Κουμανταρέα: Ισόβια, εκ νέου, στους δύο κατηγορούμενους, μετά από αναίρεση του Αρείου Πάγου (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ