Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 10-Φεβ-2023 10:05

  Άνοιξε η επιδότηση (vouchers) για τους δικαιούχους του προγράμματος "Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ"

  Άνοιξε η επιδότηση (vouchers) για τους δικαιούχους του προγράμματος "Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα τελευταία χρόνια, η ανάδειξη της σημασίας της πληροφορικής και της τεχνολογίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είναι εμφανής, με αποτέλεσμα ο όρος "ψηφιοποίηση" να έχει εισέλθει δυναμικά στη λίστα των προτεραιοτήτων κάθε ΜμΕ.  

  Τα οφέλη είναι προφανή, καθώς η ψηφιοποίηση οδηγεί μια ΜμΕ σε ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της, επιτυγχάνοντας παράλληλα μείωση του λειτουργικού κόστους και βελτίωση της αποδοτικότητας, η οποία δύναται να οδηγήσει σε άνοδο του κύκλου εργασιών.

  Έρευνα του Εργαστήριου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για λογαριασμό της COSMOTE, έδειξε ότι το 50% των ΜμΕ της Ελλάδας βρίσκονται σε αρχικά στάδια ψηφιακής ετοιμότητας (ψηφιακή παρουσία, ψηφιακές συναλλαγές και προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψηφιακές υποδομές κ.λπ), έχοντας ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσουν.

  Υπό το πρίσμα αυτό, αποτελεί σημαντική ευκαιρία  για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες το πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις", όπου συμμετέχει η CΟSMOTE, και το οποίο προσφέρει επιδότηση 90% σε ψηφιακές υπηρεσίες.  Η πλατφόρμα έκδοσης και διαχείρισης επιταγών (vouchers) του προγράμματος άνοιξε και η διάθεσή τους  στους δικαιούχους έχει ήδη ξεκινήσει.  

  Πώς συμμετέχουν στο πρόγραμμα οι δικαιούχοι 

  Οι δικαιούχοι μπορούν να απευθυνθούν σε ένα κατάστημα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα στο cosmote.gr, ώστε εξειδικευμένος εκπρόσωπος της εταιρείας να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους καθοδηγήσει, να τους συμβουλέψει και να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν την επιδότηση του προγράμματος, επιλέγοντας τον κατάλληλο συνδυασμό ψηφιακών προϊόντων κι υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες της δικής τους επιχείρησης.

  COSMOTE_DigitalToolsForSMEs_launch_visual

  Τα επιλεγμένα ψηφιακά εργαλεία - υπηρεσίες της COSMOTE 

  Η COSMOTE, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ", παραμένει στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, με τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες οι οποίες αφορούν στην ενίσχυση της συνεργασίας μέσω cloud, την απομακρυσμένη εργασία, την ασφάλειαστο διαδίκτυο, την παρακολούθηση οχημάτων από οπουδήποτε, το ηλεκτρονικό εμπόριο, κ.ά.

  Τα σχετικά ψηφιακά εργαλεία είναι τα ακόλουθα:

  -COSMOTE Fleet Tracker - Παρακολούθηση εταιρικών οχημάτων σε πραγματικό χρόνο για αύξηση της παραγωγικότητας και ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού κόστους.

  -COSMOTE Digital Office - Ενιαία πλατφόρμα Cloud συνεργασίας και επικοινωνίας με δυνατότητες Audio & Video Conference, Screen & File Sharing, Chat.

  -Μicrosoft 365 με όλες τις εφαρμογές του Office, όπως Word, Excel, PowerPoint, στην τελευταία τους έκδοση. Παράλληλα, διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία παραγωγικότητας (όπως το Microsoft Teams) για ευέλικτη και αποτελεσματική εργασία και συνεργασία από παντού.

  -Microsoft Defender για την αντιμετώπιση απειλών (κακόβουλο λογισμικό, phishing κ.ά) ειδικά σχεδιασμένο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

  -COSMOTE New E-shop4U- Δημιουργία κι υποστήριξη e-shop από έμπειρη ομάδα web designers & engineers. Επιπλέον, η υπηρεσία COSMOTE Υοur Business online δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να δημιουργήσουν μόνοι τους το e-shop τους με λίγα, απλά βήματα και τους πρώτους 6 μήνες δωρεάν.

  Microsoft Azure: μία σειρά από λύσεις υποδομών πληροφορικής, καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ομαλή και ασφαλή μετάβαση της επιχείρησης σε υποδομές cloud.

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ" μπορείτε να δείτε εδώ.

  Το έργο "Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ" υλοποιείται από τα Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών και την Κοινωνία της Πληροφορίας στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0" με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  17:41 21/03

  Γρήγορη και εύκολη ασφάλιση κατοικίας για όλους από την COSMOTE

  COSMOTE Insurance Home: Νέα αποκλειστικά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας για κάθε ανάγκη, σε συνεργασία με την Hellas Direct

  08:50 21/03

  Στην καρτοκινητή, το νέο πεδίο έντασης του ανταγωνισμού στις τηλεπικοινωνίες

  Οι εταιρείες στοχεύουν στο νεανικό κοινό, ανακοινώθηκαν προσφορές ανανέωσης από 8 ευρώ.

  15:21 20/03

  Cloud Backup: Το θησαυροφυλάκιο των εταιρικών δεδομένων

  Μέρες ή ακόμη και ολόκληρες εβδομάδες μπορεί να χρειαστεί μια επιχείρηση προκειμένου να ανακάμψει και να επανέλθει σε πλήρη λειτουργία, μετά από μια απώλεια εταιρικών δεδομένων.

  16:14 17/03

  Η εφαρμογή DreamLab του Ιδρύματος Vodafone συμβάλλει στην έρευνα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τους τροπικούς κυκλώνες

  Η εφαρμογή DreamLab του Ιδρύματος Vodafone εμπλουτίζεται με ένα νέο ερευνητικό έργο, το οποίο έχει στόχο να βοηθήσει τους επιστήμονες του Imperial College London να συλλέξουν δεδομένα για την...

  15:13 17/03

  Office Line & Groupama διακρίθηκαν στα Cyber Security Awards 2023

  Οffice Line και Groupama επιβεβαίωσαν την επιτυχημένη μεταξύ τους συνεργασία, κερδίζοντας δύο σημαντικές διακρίσεις, στα Cyber Security Awards 2023.

  12:33 10/03

  Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Cobots: Η ώρα της συνεργασίας ανθρώπων και cobots είναι πραγματικότητα

  Η Gerobo International επιλύει την εξίσωση της πρόκλησης που αντιμετωπίζουν σήμερα οι περισσότεροι εργοδότες.

  12:40 09/03

  Εκσυγχρονίστε τη στρατηγική ανάκτησης στον κυβερνοχώρο με αυτά τα 5 απλά βήματα

  Οι κυβερνοεπιθέσεις αυξάνονται σε όλους τους κλάδους και σε οργανισμούς κάθε μεγέθους.

  14:13 08/03

  Η Κάτια Σταθάκη αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας

  Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι η Κάτια Σταθάκη αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων από την 1η Απριλίου 2023.

  12:30 08/03

  Επαυξημένη Πραγματικότητα: Τι νέο φέρνει στη βιομηχανία

  Οι λύσεις που βασίζονται στην επαυξημένη πραγματικότητα επιτρέπουν τη διασύνδεση και συνεργασία δεδομένων, μηχανών και ανθρώπων.

  16:37 06/03

  Vodafone Flex: O νέος ευέλικτος τρόπος να αποκτούν όλοι τα προϊόντα τεχνολογίας που θέλουν, στην τιμή που επιλέγουν

  Buy Now, Pay Later από την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone με μηδενικό επιτόκιο και πολλαπλές επιλογές για όλα τις συσκευές τεχνολογίας για νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις.

  15:00 24/02

  Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Πώς να αποφύγετε το phishing

  Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται αυξημένες αναφορές για αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων τύπου phishing.

  10:34 22/02

  H Lenovo Νο1 στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε Consumer Notebooks, αλλά και των Μεγάλων Επιχειρήσεων Ιδιωτικού Τομέα

  Δυο σημαντικές πρωτιές σημείωσε η Lenovo, βάσει αποτελεσμάτων IDC για Ελλάδα και Κύπρο το 2022. Συγκεκριμένα η Lenovo ήρθε πρώτη τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών στα Consumer Notebooks - με...